Zvíjajúc sa na zemi, na tele pár CM látky... Grammy bez sexy vystúpení? Sotva!

Možnosť prednahrávania jednotlivých vystúpení slávnostného ceremoniálu cien Grammy dalo mnohým hviezdam veľkú príležitosť predviesť sa v kvalitných speváckych vystúpeniach a pri ukážkových choreografiách. Ale hádam si nik nemyslel, že sa to zaobíde bez "sexu"...

15.03.2021 11:53
63rd Annual Grammy Awards - Show Foto:
Raperka Cardi B na zábere z prednahratého vystúpenia v rámci 63. ročníka Grammy Awards.
debata (3)

Áno, ten je už je akosi pevnou súčasťou aktuálnej pop-music a na pódiu to v odvysielaných číslach potvrdilo hneď niekoľko známych hviezd. Prekvapením asi nebolo, že na erotiku a provokatívne pózy stavila raperka Cardi B, ktorá pred kamerami predviedla svoj megahit WAP.

V ňom jej vypomohla kolegyňa Megan Thee Stallion, ale tá sa postarala počas večera aj o vlastné hudobné vystúpenie. Oblečená do telového overalu s kryštálmi nezostala svojej kamarátke Cardi B nič dlžná.

Raperka Cardi B na zábere z prednahratého...
Speváčka Dua Lipa na zábere z prednahratého...
+2Speváčka Dua Lipa na zábere z prednahratého...

Odhalenia sa však diváci dočkali aj v prípade britskej speváčky Dua Lipy. Kedysi pomerne decentne pôsobiaca hviezdička, ktorej rodina pochádza z Kosova, sa premenila za pár rokov v hudobnej brandži na sexy sirénu. A v nedeľu večer ju diváci mohli vidieť zvŕtať sa len v miniatúrnych ružových nohavičkách a podprsenke pošívaných kryštálmi.

Lipa potom zvádzala aj na červenom koberci, kde ju obliekol Atelier Versace. Vo všeobecnosti však móda ďalších dám bola tento rok striedmejšia a o niečo decentnejšia.

Medzi provokatérky sa však nepochybne zaradila Doja Cat, speváčku obliekol ateliér Roberto Cavalli, pre ktorý tvorí dizajnér Peter Dundas a odvážny výstrih ledva skryl jej ženské prednosti.

Raperka Megan Thee Stallion prišla v šatách z...
Raperka Megan Thee Stallion (vľavo) a speváčka...
+24Speváčka H.E.R. v šatách značky Dundas.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #šou #Grammy #sexy #Dua Lipa #Cardi B #Megan Thee Stallion

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...