Kardashianovej znenávidená kamoška pri bazéne? Ledva zahalená, po boku nový chlap!

Kedysi najlepšia kamarátka Kim Kardashianovej, influencerka Larsa Pippen je vďačným objektom paparazzov. Platilo to aj počas uplynulého víkendu, keď sa objavila s neznámym mužom v Miami.

16.03.2021 00:00
debata
Americká celebrita Larsa Pippen si užívala... Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
597460119 Americká celebrita Larsa Pippen si užívala súkromný bazén v Miami.V spoločnosti neznámeho muža.

Bývalú hviezdu reality-šou Real Housewives of Miami zachytili objektívy v priestoroch súkromného bazéna a rezortu v spoločnosti neznámeho, zjavne mladšieho muža. Pippen ležala hneď vedľa neho a dvojica živo diskutovala, pričom následne sa 46-ročná sexbomba presunula k bazénu a tam (zjavne tušiac, že ju sledujú) trošku aj zapózovala.

Pippenovú v minulosti prirovnávali práve ku Kim Kardashianovej, pohľad na jej kypré krivky v miniatúrnych bikinách celkom jasne vysvetľuje, prečo. Pippen, ktorá bola kedysi jednou z najlepších kamarátok slávnej Kim, sa však s ňou už vôbec nestretáva.

Hviezdičku prestali zo dňa na deň sledovať na Instagrame všetky slávne sestry z klanu Kardashianovcov. Dôvodom vraj malo byť, že jej spoločnosť je toxická a priateľstvo, ktoré s nimi udržiavala, malo byť falošné. „Niektorí ľudia si vážia chlapov viac ako priateľov,“ komentovala Pippen pred časom v rozhovore pre Hollywood Untucked.

Pippenovej mal údajne po nociach volávať Kardashianovej manžel, raper Kanye West, s ktorým sa momentálne Kim Kardashian rozvádza. Hudobník Travis Scott, ktorý je otcom dcérky Stormi Kylie Jennerovej, ju mal údajne zvádzať a posielať jej správy o tom, že ju chce do postele.

Larsa Pippen na zábere z roku 2014. Foto: SITA/AP, Omar Vega
Miami Swim Week - Day 1 Larsa Pippen na zábere z roku 2014.

Larsa Pippen tvrdí, že rodina sestier Jenner-Kardashianových uverila Scottovej obhajobe a klamstvám namiesto toho, aby verila jej. „Nebudem sa správať detinsky. Ale ak sa rozhodnú, že by sa mi mstili, pozor, karma je sviňa,“ vyhlásila tiež v rozhovore americká celebritka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Kardashian #Larsa Pippen

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...