Foteniu hore bez asistoval syn. Chrissy Teigen odpovedá tým, čo tvrdia: Nechutné!

Je starostlivou a milujúcou mamou, ale to neznamená, že sa plánuje vzdať svojich pracovných povinností. Len nedávno sa Chrissy Teigen vrátila pred objektívy, aby nafotila zvodný editoriál. Malo to však aj pár zádrheľov.

18.03.2021 13:50
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa chrissy teigen (@chrissyteigen)

Ako 34-ročná kráska sama ukázala na sociálnej sieti, aj počas pracovných chvíľ je v obklopení svojimi deťmi. Dvojročný synček Miles, ktorého má s manželom Johnom Legendom, sa zatúlal priamo pred objektív, keď sa Teigen predvádzala fotografovi v odvážnom stylingu – oblečená len nohavičkách s vysokým pásom a čiernych sandálach.

„Odstúp, mamina sa snaží byť zvodná,“ napísala s humorom modelka a knižná autorka, ktorá sa venuje tvorbe kuchárskych kníh. Na zábere sa jej roztomilý syn motá medzi nohami a jeho pôvabná mama sa smeje, zakrývajúc si obnažený dekolt rukami.

Samozrejme, pod fotografiou sa objavilo aj niekoľko komentárov, ktorým sa zdá povaha fotografie diskutabilná. Narážajú na to, že modelka je na nej nahá a pohybuje sa tak okolo svojho syna. Jeden z užívateľov dokonca napísal, že je podľa neho znepokojujúca a nechutná. „Počkaj, keď prídu na to, že sa spolu aj kúpeme,“ odpovedala kritizujúcemu sledovateľovi samotná modelka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa chrissy teigen (@chrissyteigen)

Len o pár hodín neskôr potom pridala aj záber, kde sa k nej dvojročný Miles túli v kuchyni. To však už je z niekdajšej hviezdy magazínu Sports Illustrated klasicky pôsobiaca mamina. Oblečená vo voľnom svetri, nenalíčená a nežne zvierajúca svoju ratolesť v náručí.

Okrem Milesa má Chrissy Teigen s muzikantom Johnom Legendom aj štvorročnú dcérku Lunu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #syn #Instagram #Chrissy Teigen #fotenie

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...