Za necelý rok stihla dva rozchody! Smútok? Sotva, užíva si Mexiko a sexy plavky

Minulý rok sa zaradila do skupiny celebrít, ktorým sa po rokoch rozpadol vzťah či manželstvo. Hviezdička z reality šou a dnes úspešná knižná autorka a dizajnérka Kristin Cavallari však dlho nesmútila.

21.03.2021 14:00
debata

Po rozchode s manželom Jayom Cutlerom sa blondínka mala vrhnúť do náručia losangeleského komika Jeffa Deya, s ktorým vraj bola zábava. Nuž, ale bola a len zábava.

„Nebolo to nič vážne. Kristin sa len chcela baviť,“ komentoval nemenovaný zdroj pre E!Online rozchod dvojice. Románik sa mal skončiť po piatich mesiacoch a okrem iného sa na rozchode podpísala aj vzdialenosť medzi milencami a tiež Cavallariovej materské povinnosti.

Tie však aktuálne odložila bokom, keď si odletela do vychýreného letoviska Cabo v mexickom San Lucas. „Môj druhý domov,“ napísala plavovláska k fotografii na Instagrame, na ktorej pózuje v čiernych plavkách s prúžkami látky na chrbte. V rovnakom modeli plaviek ju zachytili aj objektívy paparazzov, ktorí sa dostali do blízkosti prenajatej vily.

Podľa viacerých záberov je jasné, že Kristin Cavallari, ktorej kariéru odštartovala reality-šou The Hills, dovolenkové chvíle netrávi sama. Po jej boku sa nachádzal urastený, no zjavne mladší muž s plavými vlasmi. Jeho totožnosť nie je jasná. Podľa fotografií sa však zdá, že to je skôr dobrý kamarát.

Archívny záber manželov Jaya Cutlera a Kristin... Foto: SITA/AP, Brian Kersey
Archívny záber manželov Jaya Cutlera a Kristin Cavallariovej. Archívny záber manželov Jaya Cutlera a Kristin Cavallariovej.
debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #dovolenka #rozchod #bikiny #Kristin Cavallari

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...