Celkom nahá v 56 rokoch pred objektívom? Toto Telo si to fakt môže dovoliť...

Nie je jedinou známou ženou z modelingu, ku ktorej bola príroda naozaj štedrá a aj po rokoch veľmi zhovievavá. Napriek tomu stále dokáže pútať pozornosť. Napríklad aj zvodnými aktami.

22.03.2021 13:00
debata

Austrálska rodáčka a niekdajšia supermodelka Elle Macpherson sa len nedávno pochválila novými zábermi (preklikáte ich šípkou v odkaze z Instagramu vpravo), ktoré vznikli v rámci editoriálu pre lifestylový nemecký magazín Madame a modelka ich nafotila aj v rámci promovania vlastnej wellness línie a línie doplnkov výživy.

Na titulnej strane časopisu sa trojnásobná mama smeje pózujúc v bazéne, pričom je zjavné, že plavky na sebe nemá. Ešte odvážnejšie zábery sa však dajú nájsť vo vnútri magazínu, na nich sa 56-ročná kráska rozhodla pózovať celkom nahá.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MADAME (@madamemagazin)

Macpherson sa nechala objektívom zvečniť ležiac na nafukovacom ležadle uprostred bazéna a vystavila na obdiv ukážkovo tvarované pozadie. Súčasťou tohto fotoseriálu sú aj ďalšie fotografie, na ktorých pózuje v plavkách, bikinových nohavičkáčh, ale aj denimovom komplete či ľahkých letných šatách.

Autorkou záberov je fotografka Kat Irlin a ako píše magazín na svojich stránkach, všetky fotografie vznikli počas pomerne komorného fotenia priamo v dome Macphersonovej, v luxusnej vile v Miami.

Niekdajšia hviezda modelingu, ktorej forma fascinovala milióny žien aj mužov po celom svete, nosila práve pre svoje fyzické prednosti prezývku Telo. Zaslúžená je rozhodne aj dnes.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #nahá #modelka #forma #Elle MacPherson

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...