Zhodil tričko pre papaparazzov? Milenec Wonder Woman sa chváli TOP formou!

Herca Chrisa Pinea poznajú diváci napríklad z nových filmov Star Trek, ale tiež hitov o Wonder Woman ako osudového muža hlavnej hrdinky, Amazonky Diany v podaní Gal Gadotovej. A pre mnohých je skutočným hollywoodskym idolom.

23.03.2021 00:00
debata
Herec Chris Pine počas prechádzky v Los Angeles... Foto: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
599750709 Herec Chris Pine počas prechádzky v Los Angeles zhodil tričko a predviedol svalnatú postavu.

Sympatický, príťažlivý, urastený – Pine spĺňa všetky kritéria na to, aby patril medzi mužské idoly a potvrdil to aj počas uplynulého víkendu, keď sa dostal do hľadáčika paparazzov v Los Angeles. Štyridsaťročný herec absolvoval svoju pravidelnú prechádzku a ranný džoging so štvornohým miláčikom, keď ho „vyčíhali“ zástupcovia bulvárnych redakcií.

Hoci na začiatku venčenia mal eštš na sebe oblečené voľné tričko bez rukávov, po pár kilometroch mu zjavne zostalo horúco a tričko išlo dolu. Reportéri podobný krok určite ocenili, podobne ako fanúšikovia sympatického fešáka. Pine sa udržiava v špičkovej fyzickej forme. Nepochybne aj preto, že ho čaká niekoľko projektov, kde ju bude potrebovať.

Herec Chris Pine na špeciálnom premietaní filmu... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Chris Pine Herec Chris Pine na špeciálnom premietaní filmu Star Trek: Do neznáma.

Iba nedávno portál The Hollywood Reporter potvrdil, že herec stvárni jednu z hlavných úloh v akčnom filme na motíve populárnej videohry Dungeons and Dragons. Okrem toho čaká štyridsiatnika Pinea aj nakrúcanie novinky All the old knives pre televíziu Amazon Prime. V nej by si mal zahrať po boku Thandie Newtonovej, herci stvárnia dvojicu bývalých agentov CIA, ktorí boli milencami a ktorí sa vydávajú na obnovenú misiu.

Pine sa naposledy objavil vo filme Wonder Woman 1984, druhom z filmov série o neporaziteľnej Diane s obrovskou silou. Snímka sa dočkala premiéry v obmedzenom počte kín a zároveň ju v premiére premietlo HBO MAX. Kritici k filmu zhovievaví neboli, ale mnohí fanúšikovia nešetrili nadšenými reakcami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #príprava #nakrúcanie #forma #Chris Pine #bez trička

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...