Blondínka, ktorá mala spôsobiť krízu v Lopezovej vzťahu: Na Bahamách hore bez!

Nevedno, kde je vlastne pravda, ale isté je jedno - z hviezdičky a modelky Madison LeCroyovej je nový objekt záujmu paparazzov.

23.03.2021 13:45
debata (1)
Hviezdička z reality šou Madison LeCroy na... Foto: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
598885361 Hviezdička z reality šou Madison LeCroy na pláži na Bahamách.

Práve táto rodáčka z Južnej Karolíny, ktorá sa objavila v televíznej reality-šou Southern Charm a tiež patrí medzi sledované hviezdičky na sociálnej sieti, má byť dôvodom krízy vo vzťahu speváčky Jennifer Lopezovej a jej snúbenca Alexa Rodrigueza.

Viaceré americké médiá priniesli zaručené správy o tom, že 51-ročný Rodriguez mal s LeCroyovou najprv flirtovať prostredníctvom súkromných správ. Nezostalo však údajne len pri tom. Dvojica sa mala osobne stretnúť a bývalý hráč baseballu mal byť svojej slávnej snúbenici neverný práve s plavovláskou Madison.

Hoci ani jedna zo zainteresovaných strán nič z uvedeného nepotvrdila, rozvírenie vôd šoubiznisu stačí na to, aby sa z LeCroyovej stal vďačný objekt bulvárnych médií a reportérov. Tí ju sledovali aj na nedávnej dovolenke na Bahamách, kde sa objavila v spoločnosti skupinky priateľov.

Speváčka Jennifer Lopez a jej snúbenec Alex... Foto: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
590199758 Speváčka Jennifer Lopez a jej snúbenec Alex Rodriguez na archívnom zábere.

Madison sa venuje cvičeniu a udržiava si svoju figúru a tak niet divu, že keď si uvedomila prítomnosť objektívov, začala sa na pláži predvádzať. V jednom (menej stráženom) momente dokonca odhalila aj svoje bujné proporcie.

Vo vzťahu Lopezovej a Rodrigueza sa medzitým snažia o nápravu. Po prvotnej šokujúcej správe o rozchode dvojica takéto informácie dementovala a pre médiá uviedla, že sa snaží na svojom vzťahu pracovať. O tom, že Rodriguez si mal v minulosti písať súkromné (a vraj aj poriadne šteklivé) správy s viacerými ženami, sa písalo už aj pred pár rokmi.

Vtedy kauza prehrmela pomerne rýchlo a bez evidentnej ujmy vo vzťahu slávneho páriku. Či to ustoja aj tentoraz, ukáže čas. Alex Rodriguez odletel minulý týždeň za Lopezovou do Dominikánskej republiky po niekoľkých týždňoch, ktoré mali stráviť v odlúčení.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Madison LeCroy (@madison.lecroy)

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #Jennifer Lopez #modelka #románik #Bahamy #Alex Rodrigue

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...