Hasselhoffova dcéra zhodila šaty pre Playboy! Svoje XXL krivky predvádza naozaj šteklivo

28-ročná blondínka Hayley Hasselhoff zhodila šaty pre nemeckú mutáciu magazínu Playboy.

19.04.2021 00:00
Hayley Hasselhoff Foto: ,
Modelka a herečka Hayley Hasselhoff na archívnej snímke.
debata (2)

Stala sa tak prvou XXL modelkou, ktorá sa dostala na titulku európskej mutácie slávneho pánskeho magazínu, zdobí nemecký Playboy. Dcéra Davida Hasselhoffa podľa svojich slov takýmito fotografiami bojuje proti diskriminácii: „Chcem ukázať, že my ženy máme moc milovať svoje telo bez toho, aby sme sa riadili nejakými ideálmi krásy,“ vysvetľuje XXL modelka v rozhovore pre magazín.

Podľa nej je takáto titulka venovaná všetkým ženám, ktoré „sú zaoblenejšie“. „Ste žiadané, ste milované, stojíte za to,“ odkazuje im. Hasselhoffovej odkaz ženám ešte pokračuje: „Môžete sa cítiť sexi bez ohľadu na to, akú veľkosť oblečenia nosíte.“ Modelka v rozhovore pre magazín zabŕdla aj do témy šikany v škole. Tá sa týkala práve jej tela a kíl navyše. „Len preto, že som vyzerala inak, som bola urážaná a slovne napádaná,“ opísala.

A čo povedal jej otec na takéto šteklivé pózovanie? „Povedal, že je na mňa veľmi hrdý, že otváram týmto krokom dvere, lebo som prvá XXL modelka na obálke nemeckého Playboy-a. Veľmi ma podporuje a hovorí, že je to skvelý krok správnym smerom.“

O svojom dospievaní v Hollywoode prehovorila aj v minulosti, napríklad v rozhovore pre The Telegraph. „Nikdy som nevyzerala ako ostatné dievčatá a podprsenku som začala nosiť ako 9-ročná. A spolužiaci sa mi často vysmievali, že som tučná. Rodičia mi však neustále prízvukovali, že som pekná taká, aké som.“ Aj preto si vraj dokázala napriek posmeškom vybudovať ženské sebavedomie.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Playboy #Hayley Hasselhoff

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....