Minišaty, nádherné krivky, manžel v závese... Hailey Bieber v uliciach ako magnet!

V prípade Hailey Bieberovej niet pochýb o tom, že je to atraktívna a veľmi príťažlivá dáma. Konieckoncov, v súčasnosti patrí medzi najúspešnejšie modelky planéty. Svoj pôvab potvrdila aj počas uplynulého víkendu.

20.04.2021 00:00
debata (1)
Hailey Bieber a jej manžel Justin Bieber put... Foto: Rachpoot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
606432458 Hailey Bieber a jej manžel Justin Bieber put vyrazili na svadbu Bieberovho kamaráta a kolegu Harva v Los Angeles.

Dvadsaťštyriročnú dcéru herca Stephena Baldwina, ktorá je vydatá za kanadskú megastar Justina Biebera, zachytili objektívy v spoločnosti manžela v Los Angeles. Dvojica mala namierené na svadobný obrad a krátku oslavu Bieberovho kamaráta a spolupracovní­ka Marva.

Samozrejme, úspešný Kanadaň sa nedal prehliadnuť – mal na sebe oblek výraznej modrej farby doplnený širokým klobúkom – bola to však práve jeho nežnejšia polovička, ktorá na seba strhla väčšinu pozornosti. Blondínka sa v uliciach LA objavila v elastických čiernych minišatách na hrubších ramienkach a predviedla v nich svoju dokonalú postavu. Lodičky, ktoré si obula, ešte opticky predĺžili a vylepšili jej nohy. Skrátka vyzerala skvelo.

Manželská dvojica pritom vyzerá, že jeden bez druhého ani nedokážu byť. Objektívy reportérov ich zachytávajú spolu vo voľnom čase, ale veľmi často aj počas pracovných aktivít jedného či druhého. Ako však pred časom Bieber naznačil v rozhovore pre magazín GQ, nebolo to vždy medzi nimi jednoduché. Náročný bol vraj najmä prvý rok ich manželstva.

„Bol tvrdý, pretože sa v ňom odohrávalo množstvo vracania sa k našim traumám. Bol tam nedostatok dôvery. To sú všetko veci, ktoré nechceš priznať osobe, s ktorou si, pretože je to desivé. Nechceš ju vystrašiť tým, že povieš, sám som vystrašený a bojím sa,“ opísal svoje pocity Bieber v interview. Dnes však už údajne s manželkou uvažujú nad spoločnými potomkami a dodal tiež, že dnes má pocit, že manželstvo si ho „povolalo“.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Justin Bieber #minišaty #sexy #Hailey Bieber

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...