Dcéra Lionela Richieho ukazuje dokonalé krivky v Karibiku. Po boku staronová láska!

Od jej rozchodu s vychýreným plejbojom Scottom Disickom jej médiá nedali pokoj. Pôvabná Sofia Richie im však dáva dostatok dôvodov, aby ich dotieravé objektívy sledovali aj naďalej.

22.04.2021 00:00
debata (1)
Modelka Sofia Richie a jej nový partner Elliot... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
606611547 Modelka Sofia Richie a jej nový partner Elliot Grainge na zábere z krátkej dovolenky v Karibiku.

Adoptívna dcéra známeho speváka Lionela Richieho sa posledné týždne objavuje po boku nového partnera, ktorým je podnikatač Elliot Grainge. Dvojica si uplynulý víkend užila na exotickom Ostrove svätého Bartolomeja, kde sa však tiež nevyhli paparazzom.

Výsledok, ktorý priniesli objektívy, sa však veľmi nelíši od fotografií, akých sa verejnosť v prípade Richieovej dočkala aj v minulosti. Blondínka s priam dokonalými krivkami, vyzlečená do dvojdielnych plaviek a hopsajúca po pláži či užívajúca si dovolenkovú atmosféru, more, slnko a luxusný servis k tomu.

Áno, presne takto vyzeral aj uplynulý víkend 22-ročnej krásky, ktorá svoju aktuálnu lásku vraj nemusela hľadať ďaleko. Ako píšu americké médiá, Elliota Graingea pozná Sofia Richie už niekoľko rokov. Majiteľ vlastnej nahrávacej spoločnosti patrí k rodinným priateľom a dlhé roky sa kamarátil aj s Richieovej bratom Milesom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sofia Richie (@sofiarichie)

Jeho otec je šéfom hudobnej spoločnosti Universal Music Group a patrí k najslávnejším menám hudobnej brandže, ktoré spolupracovalo s hviezdami ako Elton John, The Rolling Stones, ale aj s Katy Perry či Rihannou.

Richie patrí síce medzi často fotografované celebrity a tak sa jej súkromný život odohráva pravidelne na stránkach portálov a časopisov, jej sociálna sieť je však napriek tomu na zábere s partnermi skúpa. Pri Elliotovi urobila len nedávno výnimku a zverejnila ich spoločnú fotografiu. Podľa niektorých jej známych to je vraj znak toho, že si svojho niekdajšieho „kamoša“ skutočne zamilovala.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sofia Richie (@sofiarichie)

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #partner #paparazzi #exotika #Sofia Richie

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...