Bella, Emily? Polonahé krásky schová do vrecka Draha zo Slovanov: Fíha, to je telo!

Už niekoľko týždňov je jednou z hviezd, ktoré lákajú Slovákov k obrazovkám a iba pred pár týždňami sme priniesli aj zábery, ktoré môžete obdivovať na jej sociálnej sieti. Hviezda seriálu Slovania však pridáva ďalšie!

21.04.2021 00:00
debata (4)

Ukrajinská rodáčka Polina Nosykhina má krivky aj tvár modelky a zjavne si to veľmi dobre uvedomuje. Ako inak si vysvetliť, že sa tak často prezentuje v sporých odevoch priamo na svojom konte na Instagrame.

Tam ešte koncom minulého mesiaca pribudol záber v dvojdielnych bikinách, ktoré zodpovedajú najhorúcejším trendom. Model inšpirovaný estetikou 90-tych rokov s poriadne vysoko vykrojenými nohavičkami a odhaleným pozadím, nosia aj také hviezdy ako Bella Hadid, Emily Ratajkowski či mnohé ďalšie.

Ukrajinka, ktorá v jojkárskom hite stvárňuje tajomnú Drahu, si však s týmito dámami pokojne môže „pomerať“ sily, keď príde na zvodné zábery v bikinách a aj to, čo sa skrýva pod nimi. Práve na fotografii z 31. marca je jasne vidieť, že na svojom tele tvrdo pracuje a nejde len o genetiku a relatívne mladý vek, ktoré sú často verejným tajomstvom sexy postavy u mladších žien.

Topmodelka Bella Hadid

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bella (@bellahadid)

Modelka a dizajnérka Emily Ratajkowski

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emily Ratajkowski (@emrata)

Dlhovláska je tiež odvážnou dámou, keď príde na klasickú módu, čo pre zmenu potvrdzujú ďalšie zábery. Zatiaľ posledná zverejnená fotka v tope s prestrihmi na hrudi odhaľujúcimi dekolt je len jedným z nich.

Iba dvadsaťročný talent, ktorý sa v seriáli Slovania objavil po boku domácich hviezd ako Juraj Loj či Tomáš Maštalír, má určite toho ešte veľa pred sebou.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Instagram #Telo #konkurencia #Emily Ratajkowski #Bella Hadid #Polina Nosykhina

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...