Bikiny so vzorom šelmy, ešte divokejšie krivky v nich! V Dubaji je teda horúco...

Z jej hrdinov sú za hranicami sledované celebrity. Určite najmä preto, že ide o fyzicky príťažlivých jedincov. Aj Georgia Harrison z reality-šou Love Island je toho živým dôkazom.

25.04.2021 00:00
debata (3)
Hviezdička zo šou Love island Georgia Harrison... Foto: PALACE LEE / SplashNews.com / Splash / Profimedia
607211475 Hviezdička zo šou Love island Georgia Harrison predvádzala svoje krivky na pláži v Dubaji.

Harrison je jedna z účinkujúcich populárnej reality-šou, v ktorej zástupcovia oboch pohlaví hľadajú lásku, ale tiež flirt a zábavu v prostredí exotického letoviska. Britská kráska sa objavila pred pár dňami na slnkom zaliatej pláži v Dubaji a, samozrejme, neobišlo sa to bez pozornosti reportérov.

Prítomnosť 26-ročnej krásky, ktorá svoje sexy krivky obliekla do zvodných bikín so zvieracím vzorom, však nie je v Dubaji náhodná. A ani dovolenková. Harrison sa totiž do obľúbeného letoviska presťahovala už pred dlhším časom a užíva si tamojšie príjemné počasie, ale aj honosný životný štýl. Aj na jej konte na Instagrame sa dá nájsť množstvo záberov, ktoré zachytávajú modelku v prostredí luxusných rezortov pri pobreží mora, ale aj uprostred vysokánskych mrakodrapov. A zvyčajne veľmi sporo oblečenú.

Popularitu Love Island pritom nezažívajú účinkujúci tohto programu len vo Veľkej Británii, kde šou vznikla, ale aj za oceánom a v jednotlivých krajinách sveta, kde sa program už vysielal. Čoskoro sa k jeho fanúšikom s vysokou pravdepodobnosťou pridajú aj Slováci a Česi.

Ako informoval Lukáš Kočišek z televízie Markíza, už na jeseň sa na obrazovke streamovacej platforme VOYO začne vysielať lokálna verzia šou Love Island. Skupina mladých ľudí zo Slovenska a Česka si bude vo vile na Kanárskych ostrovoch nielen užívať slnko, more a spoločné úlohy a hry, flirty, spojenectvá, ale aj konflikty. A predovšetkým pod dohľadom televíznych kamier hľadať lásku svojho života.

„Vo väčšine reality šou ide o zábavu, slávu a peniaze. To ponúkame aj my, ale chcela by som zdôrazniť, že hlavným motívom pre to, aby sa človek do castingu na Love Island prihlásil, by mala byť jeho túžba po láske a jej nájdení,“ odkázala Silvia Majeská pre potenciálnych záujemcov, programová riaditeľka skupiny Markíza. Georgia Harrison sa už asi hlásiť nebude. Ale ktohovie, možno čoskoro na Slovensku nejakú novú sexy krásku pre ostrov lásky objavíme.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Dubaj #sexy #Love Island #Georgia Harrison

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...