Jedna polonahá, druhá s takmer holým zadkom: Bulharka Bakalova žúrovala s Paris Hilton

Nevedno, kde sa ich cesty spojili, ale v nedeľu večer pôsobila bulharská herečka Maria Bakalova a americká boháčka Paris Hilton ako najlepšie kamarátky. Nespájalo ich však len to, ale aj odvážna garderóba.

28.04.2021 00:00
debata
Boháčka Paris Hilton (vľavo) a bulharská... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
607917254 Boháčka Paris Hilton (vľavo) a bulharská herečka Maria Bakalova pred Sunset Tower Hotel.

Paparazzovia zachytili po nedeľňajšom oscarovom ceremoniáli známu americkú dedičku rodiny vlastniacej slávnu sieť hotelov v spoločnosti 25-ročnej bulharskej rodáčky. Bakalova bojovala o sošku Oscara so svojím výkonom vo filme Borat 2, no nomináciu na úspech nepremenila.

Isté však je, že o núdzu médií a fotografov nemala. Možno aj vďaka spojeniu so známou blondínkou Paris Hiltonovou. Obe dámy zachytili objektívy pred priestormi luxusného hotela Sunset Tower Hotel, kde sa v priestoroch VIP salónika konala po-oscarová párty. Bakalova pôsobila najprv zodpovedne, keď pred vchodom postávala s ochranným rúškom na tvári. To si však napokon zložila, aby ruka v ruke s Hiltonovou zapózovali médiám.

Herečka Maria Bakalova sa objavila na červenom... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
93rd Academy Awards - Arrivals Herečka Maria Bakalova sa objavila na červenom koberci v kreácii Louis Vuitton.

Prehliadnuť sa tiež nedala odvážna garderóbe oboch dám. Štyridsiatnička Paris Hilton si vzala na seba priehľadné šaty vyšívané čiernymi korálikmi a kryštálmi, pod ktorými bolo jasne vidieť jej spodnú bielizeň a obnažené telo. Bakalova, na oscarovom gala oblečená v princeznovskej bielej kreácii od Louis Vuitton, zostala verná farbe, no dĺžku výrazne skrátila. Jej šaty ledva zahaľovali pozadie a pôvabná Bulharka v nich odhalila štíhle dlhé nohy v strieborných sandálikoch.

Hoci nedeľňajší oscarový galavečer bol pre pandemické obmedzenia omnoho skromnejší a bez oficiálnych večierkov, ako v minulých rokoch bola párty magazínu Vanity Fair či nadácia Eltona Johna, mnohé hviezdy si spôsob na oslavu oscarového večera našli.

93rd Academy Awards - Arrivals Čítajte viac Móda 93. Oscarov: Úchvatná Mulligan, odhalená Zendaya aj zamilovaná Berry s Pořízkovou

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #móda #Paris Hilton #Oscar #priehľadné šaty #žúr #Maria Bakalova

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...