Len tenké šnúrky na nahom tele! Zaľúbená Kardashianka skočila na nového chlapa

O ich romániku sa píše už nejaký ten týždeň a Kourtney Kardashian, najstaršia zo sestier Kardashianových, ho nemohla potvrdiť jasnejšie. Záber na jej Instagrame však nevyvolal len gratulácie, ale aj obdiv, no tiež kritiku.

28.04.2021 00:00
debata (2)

Trojnásobná mama sa pred časom začala stretávať s hudobníkom Travisom Barkerom. Dvojica sa vraj poznala dlhší čas, ale boli skôr známymi a neskôr kamošmi. Iskra preskočila neskôr. Dnes je jasné, že 42-ročná brunetka je až po uši zamilovaná do muža, ktorý je (po dlhšom čase) prvým partnerom starším ako je ona sama.

Na sociálnej sieti zverejnila Kourtney záber z púšte, na ktorom je zachytená v náručí svojho nového milenca s nohami obmotanými okolo jeho potetovaného tela. Dvojica si dáva vášnivý bozk, pričom do očí okrem množstva tetovaní na Barkerovom tele bije aj odvážny výber bikín Kardashianovej. Jej telo zahaľuje len pár šnúrok telovej farby, ak by na zábere bola celkom nahá, možno by ste si ani nevšimli ten rozdiel. „Ako v nebi,“ znie popis záberu.

Bývalým manželom najstaršej z pätice sestier Kardashianových a Jennerových, ktoré boli hlavnými hrdinkami populárnej reality-šou Keeping up with Kardashians, je 37-ročný Scott Disick. S ním sa Kourtney rozišla pre jeho zálety, ale údajne aj problémy s alkoholom. Disick momentálne randí s Ameliou Hamlinovou, mladučkou dcérou herečky Lisy Rinny a herca Harryho Hamlina.

V prípade Travisa Barkera je najznámejší jeho vzťah s bývalou playmate a modelkou Shannou Moaklerovou, pričom v jeho zozname ex má byť aj speváčka Rita Ora či herečka Lindsay Lohan.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Instagram #Travis Barker #Kourtney Kardashian

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...