Kožené nohavice, čižmy a sieťované tričko? Ricky Martin provokuje internet

Spevák Ricky Martin prehovoril prvýkrát o svojej homosexuálnej orientácii v roku 2010.

02.05.2021 00:20
debata (1)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ricky Martin (@ricky_martin)

Po viac ako jedenástich rokoch žije s dlhoročným partnerom, vychováva štyri deti a nemá problém občas sa predviesť aj v poriadne provokatívnej podobe.

Naposledy tak spravil pre nemecký magazín Schön!, ktorý svoje najnovšie vydanie venoval hudbe, ale zároveň priniesol s rodákom z Portorika aj niekoľkostrán dlhý fotoeditoriál. V ňom sa Martin objavuje v podobách, ktoré výrazne ovplyvnila gay estetika 70-tych a 80-tych rokov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ricky Martin (@ricky_martin)

Kožené nohavice, kovbojské čižmy či sieťované tričko a kožená motorkárska bunda – 49-ročný Martin na záberoch pôsobí akoby ho vystrihli z erotických komiksov od známeho severského ilustrátora menom Tom of Finland. Na prvý pohľad zaujme aj jeho strnisko odfarbené na blond, s ktorým sa objavil už v duete Cancion Bonita s kolegom Carlosom Vivesom.

O fotografie sa postaral Isaac Anthony a samotný Martin je nimi zjavne nadšený. Na vlastnom profile na sociálnej sieti zverejnil už niekoľko fotografií a užíva si reakcie svojich skalných fanúšikov.

Pochvala pod zábermi (emotikon so srdiečkami) nechýba ani od jeho manžela Jwana Yosefa, s ktorým je interpret ženatý od roku 2018. Dvojica vychováva troch synov, dvojičky Valentina a Mattea a mladšieho Renna a tiež dcérku Stellu. Všetky im priviedli na svet náhradné matky.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #titulka #Ricky Martin #gay #magazín

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....