Škandál s úplatkami zabudnutý? Sexy youtuberka si užíva Mexiko v bikinách

Škandál, ktorý jej slávnu mamu poslal na niekoľko dní do väzenia, je už zabudnutý. Teda aspoň v prípade youtuberky Olivie Jadeovej sa zdá, že život, ktorý žije, je gombička... Exotická, dovolenková a luxusná.

07.05.2021 00:00
609440521 Foto:
Youtuberka Olivia Jade si užívala mexickú dovolenku.
debata (1)

Paparazzovia zachytili americkú celebritku v mexickom letovisku Cabo, kam mieria pravidelne stovky známych osobností z celého USA, ale aj zvyšku sveta. Dvadsaťjedenročná rodáčka z Los Angeles si užívala slnko, prostredie luxusnej prenajatej vily a venovala sa tomu, čo robí asi najlepšie – vykrúcala sa v bikinách pred objektívom svojho smartfónu.

Desiatky ďalších fotografií, zjavne z celého výletu, ale aj chvíľ predtým, pribudli za posledné dni aj na Instagrame populárnej Olivie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa olivia jade (@oliviajade)

Popularitu pôvabnej hnedovlásky v minulosti znásobil práve vlastný youtubeový kanál a sociálne siete. Istý čas to však vyzeralo, že tento status hviezdy sa rozpadne ako domček z karát. Dôvodom bolo odhalenie investigatívnych žurnalistov, ktorí prišli na to, že Jadeovej rodičia zaplatilo tučné úplatky univerzite, na ktorú šla Olivia Jade študovať. Samozrejme, svoju rolu zohral aj fakt, že Jadeovej mamou je známa herečka a niekdajšia hviezda seriálu Full House (Plný dom) Lori Loughlin.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa olivia jade (@oliviajade)

Louglin a jej manžel Mossimo Giannulli boli obvinení z úplatku 500 000 dolárov za to, že ich dve dcéry, Bella (22) a Olivia (21), boli prijaté na University of Southern California (USC) ako členky športového univerzitného tímu, pričom nikdy členkami tímu neboli. Po preukázaní viny bolo nariadené obom rodičom nastúpiť na výkon trestu, súd im vymeral dva mesiace za mrežami a okrem toho tiež verejnoprospešné práce a pokutu vo výške 150-tisíc dolárov.

Súčasťou odhalenia škandálu bola aj iná známa herečka Felicity Huffman, ktorú slovenskí diváci poznajú najmä z hitu Zúfalé manželky.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #dovolenka #bikiny #Olivia Jade

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...