Spearsovej svalnatý fešák brázdi pláž na Havaji: Ukázať formu mu problém nerobí

Formu ma ukážkovú a neostýcha sa pochváliť sa ňou. Osobný tréner, model a príležitostný herec Sam Asghari ukázal svaly na nedávnej dovolenke.

10.05.2021 00:00
Fitness tréner Sam Asghari počas dovolenky na... Foto:
Fitness tréner Sam Asghari počas dovolenky na Maui. Speváčka Britney Spears po jeho boku chýbala.
debata

Paparazzovia zachytili 27-ročného Asghariho na havajskom ostrove Maui, keď si vybehol na pláž za svojím pravidelným tréningom. Oblečený len v modrých športových šortkách, na nohách tenisky bol určite magnetom pre mnoho okoloidúcich. Svalnaté a vyšportované telo bruneta s iránskymi koreňmi kedysi očarilo aj speváčku Britney Spearsovú.

Áno, keby ste náhodou nevedeli, Asghari je známy aj ako partner slávnej popovej hviezdičky, pričom dvojica je spolu už päť rokov. Spears však dovolenku na Maui neabsolvovala. Podľa zdrojov z okolia páru sa plavovláska musela venovať profesionálnym povinnostiam a tiež ju zamestnáva súdne pojednávanie, ktoré sa týka jej svojprávnosti a predĺženia dohľadu a zodpovednosti jej otca Jamieho nad Spearsovej majetkom aj konaním.

Asghari pred časom prezradil, ako sa so známou americkou pop-ikonou zoznámil. Dvojica sa totiž prvýkrát stretla pri nakrúcaní videa ku skladbe Slumber Party. „Chcel som hrať v televízii, skúsiť film. Moja stratégia bola skôr odísť od hudobných videí, ale môj dobrý priateľ pracoval na jednom projekte a povedal, že tento musím naozaj skúsiť,“ uviedol osobný tréner pre magazín Forbes.

„Moja súčasná priateľka si osobne vybrala práve moju fotografiu a povedala, že ma chce v klipe. Ja som v tom čase nevedel, kto nakrúca video. Bolo to tajomstvo. Ale počúvol som môjho kamoša, ktorý naliehal, aby som prišiel na nakrúcanie. A odvtedy sa to celé rozbehlo,“ komentoval Asghari.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sam Asghari (@samasghari)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #videoklip #pláž #Britney Spears #Havaj #forma #Sam Asghari

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...