Zlatá malina? Za túto sexy mačičku si Halle Berry zaslúži len aplauz!

Pamätáte si ešte na moment, keď herečku Halle Berryovú zniesli kritici pod zem za jej rolu v komiksovom spracovaní filmu Mačacia žena? Dokonca za svoj výkon dostala Zlatú malinu.

09.05.2021 00:00
debata (8)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Halle Berry (@halleberry)

…faktom je, že film nebol žiadna sláva a ani Berry, ani jej sokyňa a hlavná protivníčka Sharon Stone v tejto snímke nepodávali oslnivé výkony. Najnovší záber z Instagramu 54-ročnej afroamerickej herečky však predsa len zaujme v kontexte zatracovaného filmového spracovania. Jeho hlavná hrdinka sa totiž navliekla do kostýmu so zvieracou potlačou a zapózovala pred objektívom. Výsledok je famózny.

Halle Berry pózuje na dvojici fotografií v telovom body s dlhými rukávmi, ktoré dopĺňajú aj vysoké čižmy. Celý outfit zdobí potlač kože geparda. Nie je teda prekvapením, že mnohým fanúšikom napadlo aj prirovnanie ku charakteru Mačacej ženy z filmu z roku 2003. Tentoraz sa však hollywoodska herečka dočkala len samých pochvál a ovácií.

„Existuje vôbec niečo, v čom nevyzeráš dobre,“ napísala Berryovej jedna z fanúšičiek. Ďalší pridávajú nadšené emotikony alebo pochvaly.

Herečka Halle Berry sa prvýkrát na oficiálnej... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
93rd Academy Awards - Arrivals Herečka Halle Berry sa prvýkrát na oficiálnej akcii objavila s partnerom Van Huntom.

Zo záberu je tiež zjavné, že herečka má opäť svoj pôvodný účes z vyžehlených a medovými tónmi zafarbených vlasov. Práve účes herečky Berryovej, ktorý predviedla na nedávnom vyhlásení Oscarov, vyvolal zmiešané reakcie a kritiku mnohých fanúšikov. Berry vysvetlila, že išlo o parochňu, no zároveň vyhlásila, že ju nezaujíma, čo si ľudia hovoria, pretože ona sa cítila skvelo.

Oscarový ceremoniál, ktorý sa konal presne pred dvoma týždňami, absolvovala Halle prvýkrát oficiálne po boku svojho aktuálneho partnera – hudobníka Van Hunta. Dvojica je podľa zdrojov z okolia až po uši zaľúbená a Berry sa po dlhom čase cíti naozaj výborne. Herečka má za sebou tri neúspešné manželstvá.

Herečka Vanessa Kirby sa objavila na oscarovom...
Colman Domingo si obliekok na seba pomerne...
+50Noninovaná režisérka Emerald Fennell v šatách z...

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Halle Berry #Mačacia žena

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...