Ruka šmátralka, hryzenie do pery! Zamilovaná Ambrosio sa od chlapa nevie odtrhnúť!

Bolo pomerne veľkým prekvapením, keď sa topmodelka Alessandra Ambrosio začala objavovať po boku nového partnera. Mnohí totiž netušili, že sa skončil vzťah s tým predchádzajúcim...

11.05.2021 00:00
609987615 Foto:
Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio a jej relatívne stále nový partner Richard Le počas chvíľ na plážovom volejbale.
debata

Faktom však je, že bezmála dva roky trvajúci vzťah s Nicolom Odim akosi vyšumel do stratena a už niekoľko mesiacov sa čerstvá štyridsiatnička objavuje v spoločnosti iného muža. Reč je o modelovi a športovcovi Richardovi Lee, ktorý sa tiež živil prácou pred objektívom.

Možno to bola práve spoločná kariéra a tým pádom aj skúsenosti a témy, ktoré môžu spolu rozoberať. Možno ide o výnimočnú fyzickú príťažlivosť. Podľa záberov paparazzov sa zdá, že dvojnásobná mama je momentálne naozaj šťastná. Na záberoch z pláže, ktoré vznikli počas uplynulého víkendu, je Ambrosio zachytená so spokojným úsmevom na tvári, pri bozkoch či nežných dotykoch svojho nového partnera. V jednom momente dokonca reportéri zachytili, ako sa niekdajšia hviezda značky Victoria's Secret so smiechom zahryzne do pery novému partnerovi. Skrátka, pôsobí ako čerstvo zamilovaná školáčka.

Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio. Čítajte viac Dychberúce telo, brazílsky temperament! Alessandra Ambrosio oslavuje 40, verí sa tomu ťažko

Dvojica vzťah potvrdila počas Veľkej noci, keď sa Ambrosio pochválila spoločným záberom (mimochodom, tiež s bozkom) na svojom Instagrame. Lee, ktorého zastupujú modelingové agentúry Wilhelmina a LA Models, sa však zatiaľ drží v úzadí. Ani novinárom sa zatiaľ nepodarilo získať nejaké vyjadrenie na margo nového vzťahu s bývalou supermodelkou.

To bude ale možno tiež vec, ktorá dvojicu spája. Brazílčanka totiž svoje súkromie komentuje len výnimočne. Fotografie však vypovedia viac ako dosť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #bozk #pláž #Alessandra Ambrosio #Richard Lee

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...