Tangá, odhalené telo, lascívne pohľady: Madonnina dcéra provokuje aj v reklame

Niežeby to bola pre ňu nová skúsenosť. Lourdes Leon, dcéra speváčky Madonny si už zapózovala v niekoľkých reklamách. Najnovšie zábery však rozpútali poriadnu diskusiu.

12.05.2021 00:00
591616831 Foto:
Modelka Lourdes 'Lola' Leon ako tvár kampane Marc Jacobs Jar/Leto 2021.
debata (1)

Najstaršia ratolesť známej popovej ikony zverejnila na svojom vlastnom Instagrame niekoľko fotografií, ktoré označiť slovom provokatívne je rozhodne na mieste.

Na jednej z nich pózuje v šatách, ktoré odhaľujú časť jej pozadia v tanga nohavičkách. Na ďalšom zase lascívne pozerá do objektívu ležiac na posteli vedľa plyšovej hračky a predvádza zmyselné krivky a na nohách sandále na platforme ako vystrihnuté zo striptízového klubu. Do tretice potom Leonovú zmenila parochňa z blond vlasov, na ktorých je farbou vytvorené písmeno B.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa LOLA (@lourdesleon)

V tomto prípade ide o mexickú značku Barragán, ktorá zjavne nadchla 24-ročnú Lourdes a ktorá je novým hitom medzi americkou mládežou. Mexická firma vyrába pánsku aj dámsku módu. Len pred pár mesiacmi sa pritom Lourdes objavila aj v kampani na značku Marc Jacobs.

Lourdes Leon sa napriek slávnej mame snaží prezentovať sama za seba a možno aj preto sa nemedializuje príliš často. Ak sa však rozhodne tak urobiť, zvyčajne to vyvolá záujem verejnosti. To sa podarilo aj nedávnemu rozhovoru v magazíne Vanity Fair, v ktorom sa Lourdes Leon priznala k tomu, že kedysi randila so známym hercom Timotheé Chalametom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa LOLA (@lourdesleon)

S americko-francúzskym idolom súčasnej generácie mladých dievčat a žien sa spoznali na škole a práve tam aj vytvorili na krátku dobu pár. Lourdes priznala, že to bol jej prvý priateľ.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zara Mirkin (@zaraeloise)

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #reklama #Instagram #Lourdes Leon #Madonna #odvážne zábery

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...