Blond hviezda z Baywatch opäť v bikinách! Pohľad na jej krivky mnohým nedá spávať

Tvár (ale najmä krivky) plavovlasej modelky a herečky Charlotte McKinneyovej si dobre pamätajú najmä fanúšikovia filmového spracovania Baywatchu. Na pláži v Miami počas uplynulého víkendu síce nebola v červenom, ale pozornosť pritiahla.

19.05.2021 00:00
611236230 Foto:
Modelka a herečka Charlotte McKinney počas slnenia sa v Miami.
debata

Dvadsaťsedemročná kráska si vyrazila so skupinkou priateľov na pláž a to sa nezaobišlo bez prítomnosti paparazzov. McKinney s jej priam dokonalými krivkami, bujným dekoltom a štíhlymi dlhými nohami je vďačným objektom ich záujmu vždy, keď sa objaví na pláži.

Hoci aj tentoraz si ich prítomnosť uvedomila, nenechala sa vyrušovať a ďalej si užívala nedeľňajšie popoludnie so svojimi priateľmi.

Iba nedávno sa blondínka na svojom Instagrame prvýkrát pochválila aj svojím partnerom Nathanom Kostechkom. Tatér, ktorý je od nej starší o bezmála desať rokov, stojí vraj po jej boku už od roku 2017. Doposiaľ však dvojica svoj vzťah nemedializovala a podľa zdrojov z ich okolia im to práve takto vyhovuje.

Plavovláska, ktorú pred rokmi preslávila reklama na sieť fastfoodového občerstvenia vysielaná v prestávke Super Bowl, sa v minulosti objavila po boku niekoľkých známych mužov. Randila napríklad so Scottom Eastwoodom, ešte pred ním s hercom Stephenom Dorffom a krátky čas bol jej partnerom aj filmový producent Trevor Engelson.

Po boku Kostechka je podľa anonymného zdroja vraj šťastná aj preto, že 36-ročný nadšenec surfovania a tetovania „nemá potrebu využívať svoju známejšiu a obdivovanú polovičku na to, aby sa s ňou ukazoval v spoločnosti a zvyšoval si tak kredit medzi inými mužmi“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #partner #Telo #Miami #Charlotte McKinney

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...