Jeden sexy záber za druhým! Belohorcová hore bez aj v minibikinách, tu je jej recept

Už pred pár mesiacmi v rozhovore pre Pravdu avizovala moderátorka Zuzana Belohorcová, že ju možno čaká sťahovanie na ostrov Tenerife. Stalo sa tak a niekoľko týždňov si s celou rodinou užíva atmosféru Kanárskych ostrovov.

26.05.2021 00:45
debata (4)

„Mňa Tenerife príliš nenadchýna. Nemám rada ostrovy a pocit byť odkázaná len na to, čo tam je. Ale sľúbila som môjmu manželovi, že keď skončím šou, odletíme tam znovu a pôjdeme si ostrov pozrieť spolu. Zatiaľ to nechávam otvorené,“ hovorila ešte v marcovom rozhovore Belohorcová.

Pre plavovlasú tvár z televíznej obrazovky, ktorá sa naposledy vrátila pred kamery v zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome, sa napriek počiatočným obavám však stal ostrov očarujúcim miestom a užíva si ho s celou rodinou.

Na oficiálnom profile Zuzany Belohorcovej v posledných týždňoch pribúda jedna fotografia za druhou. Zábery s rodinou striedajú aj momentky z pláže, na ktorých predvádza svoje povestné krivky a dokonca sa nedávno opäť odhodlala postaviť pred objektív hore bez. Urobila tak v reklamnej kampani na odevy značky z východného Slovenska.

 DSC4249-Edit Čítajte viac Belohorcová: Dnes už by Láskanie nefungovalo, podobné relácie sú skôr paródie

Pri Belohorcovej, ktorá nedávno oslávila 45. narodeniny, sa však núka aj otázka, ako je možné, že je v takej skvelej forme. Aj v tomto prípade dá odpoveď jej Instagram. Po mesiacoch tréningov pre markízacku šou sa namiesto zaháľania a oddychu vrhla rodáčka zo Žiliny na ešte tvrdší tréning. Dokonca má jasne vytýčený cieľ.

"Rozhodla som sa s naším presunom na Tenerife dostať opäť do takej formy, akú som mala na Miami, odkázala fanúšikom po boku osobného trénera Michala, ktorý pochádza z Česka a pôsobí na Kanárskych ostrovoch. Pod jeho vedením tvrdo maká a pravidelne cvičí. Prvé výsledky sa už zúročujú na aktuálnych záberoch. Pozrieť výber z nich si môžete nižšie.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #tréning #forma #krivky #Zuzana Belohorcová #Tenerife

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....