Na pláži sexbomba, za ktorou sa obzrie každý! Jej srdce má už 6 rokov jeden muž

Šesť rokov už tvorí pár s jedným z najznámejších dídžejov planéty. Keď však príde na plážové momentky, modelka Jessica Ledon pritiahne pozornosť aj bez hviezdneho partnera.

28.05.2021 00:00
612845205 Foto:
Modelka Jessica Ledon na pláži Miami Beach. S úsmevom predviedla svoje príťažlivé krivky.
debata (7)

Kráska s kubánskou krvou, ktorá vyrastala v americkom Miami, sa objavila na pláži v meste svojho dospievania a okamžite si vyslúžila pozornosť paparazzov. Nie je to však vôbec prekvapivé – ak vezmeme do úvahy, akými fyzickými prednosťami Ledon disponuje. Miniatúrne žlté bikiny, ktoré zakrývali len to najnutnejšie, jej kypré krivky a udržiavané vyšportované telo ešte zvýraznili.

Dvadsaťosemročnej modelke pritom robil aj tentoraz spoločnosť partner David Guetta, francúzsky dídžej, ktorý stojí za množstvom svetových tanečných hitov a produkcií s veľkými speváckymi menami. Tentoraz však parížsky rodák zostal v úzadí a možnosť vyniknúť mala práve jeho o 25 rokov mladšia partnerka.

604750391 Čítajte viac Starý otec disko-scény? Guetta v plavkách zahanbí aj mladíkov. A jeho láska, aha!

Keď sa dvojica zoznámila a začala spolu randiť, nielen médiá, ale aj verejnosť a internetoví užívatelia im nedávali dlhú budúcnosť. Ledonová s Guettom ich však môžu prekvapovať každým dňom, pretože stále pôsobia zamilovane a na verejnosti ich posledné mesiace vídať takmer výlučne spolu.

Aj posledný odkaz na sociálnej sieti príťažlivej americkej Kubánky je venovaný práve jej francúzskemu snúbencovi. „Milujem ťa,“ napísala Ledon k spoločnej fotografii, kde sa ku Guettovi so smiechom túli.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Ledon (@jessledon)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Ledon (@jessledon)

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #bikiny #Instagram #David Guetta #sexy #Jessica Ledon

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...