Sexy päťdesiatnička na pláži ohuruje figúrou! Prezradila, čo na nej vylepšil chirurg

Hviezdu z reality-šou a podnikateľku Bethenny Frankelovú majú paparazzovia v obľube. Najmä, ak sa predvádza na pláži. Tam strávila aj uplynulý víkend.

01.06.2021 00:00
613290184 Foto:
Hviezda z televíznej reality-šou Bethenny Frankel na pláži v Miami počas Memorial Day Weekend.
debata

Päťdesiatročná hrdinka programu Skutočné paničky z New Yorku sa počas takzvaného Memorial Day Weekend vybrala na pláž v Miami, aby si užila slnečné počasie, more, ale aj oddychové chvíle.

Pri tej príležitosti, samozrejme, neváhala predviesť svoje udržiavané krivky – skrátka telo, ktoré jej okrem iného pomohlo k vybudovaniu vlastnej značky odevov a doplnkov Skinnygirl (Štíhle dievča).

Virus Outbreak Britain Royals Čítajte viac Aj vojvodkyňa Kate dostala prvú dávku vakcíny! Štíhla ako prútik, obrovsky vďačná

Matka jedenásťročnej dcéry Bryn je azda najlepšou reklamou svojich vlastných produktov a z jej dielne pochádzali aj plážové kúsky, v ktorých sa objavila v Miami. Päťdesiatnička zvyčajne žne obdiv v spoločenských rubrikách a magazínoch za svoju ukážkovú formu, no pred necelým mesiacom úprimne prezradila, že nie všetko je výsledok poctivého tréningu a životosprávy.

„Nechala som si spevniť prsia,“ vyhlásila pre magazín People Bethenny Frankel. Prezradila tiež, že nedá dopustiť na botox, pretože jej opticky zmenšil čeľusť. „Škrípem zubami, takže botox mi pomáha čeľusť uvoľniť a spevniť. Ale nechodím naň tak často, ako by som mala. Mala by som si nastaviť kalendár. Ale ak vyzerám ako šarpej, viem, že už by som mala,“ vysvetlila pre magazín Frankel.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bethenny Frankel (@bethennyfrankel)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #forma #Bethenny Frankel

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...