Rumunka Ghenea v Portofine: Jej dokonalé krivky berú dych, po boku nový muž

Je skutočným magnetom a potechou pre oko na filmovom plátne a rovnaké sa dá povedať aj v prípade civilného života. Rumunská herečka Madalina Ghenea ohúrila počas krátkej dovolenky v Portofine.

03.06.2021 13:20
613558494 Foto:
Rumunsko-talianska herečka Madalina Ghenea na pláži v Portofine predvádzala svoje nádherné krivky.
debata (6)

Pre rodáčku z mesta Slatina nie je vychýrené turistické centrum neznáme, už v minulosti sa viackrát objavila na plážach malebného Portofina a po jej boku sa stihlo vystriedať niekoľko mužov. Tým najnovším, o ktorom informujú médiá, má byť Andrea Castagnoli. Práve on mal robiť spoločnosť hviezde filmu Mladosť talianskeho režiséra Paola Sorrentina.

Ako však poznamenali šoubiznisové portály, ktoré priniesli paparazzovské zábery krásky so skutočne dokonalým telom, partnera si na Ghenea na pláži veľmi nevšímala. Omnoho viac sústredenia venovala vlastnému telu a aplikácii opaľovacieho krému. Oblečené mala dvojdielne bikiny so zvieracím vzorom, ktoré len zvýraznili jej kypré krivky a štíhly driek.

zväčšiť Rumunsko-talianska herečka Madalina Ghenea na... Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 1440180794 Rumunsko-talianska herečka Madalina Ghenea na archívnom zábere z roku 2019.

Gheneu naposledy spájali médiá s Vitom Schnabelom, galeristom a bývalým partnerom modelky a televíznej tváre Heidi Klumovej. Jeho románik s rumunskou kráskou však dlho netrval a neskôr sa špekulovalo o tom, že Schnabel si začal s Irinou Shaykovou.

Mimochodom, práve ruskú topmodelku s rumunskou herečkou a modelkou pomerne často porovnávajú. Spája ich zvodný vzhľad, plné pery, ukážkové proporcie aj slovanský pôvod. Nuž, nie darmo sa hovorí, že ženy z bývalého východného bloku patria medzi tie najkrajšie.

499482567 Čítajte viac 15 rokov späť: Irina Shayk ukázala mladé (skoro nahé) JA. Krása, čo poviete?

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #Telo #Madalina Ghenea #Portofino

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...