Môže takto vyzerať po hodine pilatesu? Eiza Gonzalez ohúri krásou aj hrivou

Aj vďaka úspechu jej dvoch posledných filmov je vďačným objektom paparazzov a stredobodom záujmu novinárov aj fanúšikov. Krásna Eiza Gonzales k tomu navyše pridáva častú prítomnosť v uliciach.

07.06.2021 00:00
614109693 Foto:
Mexická herečka Eiza Gonzalez odchádza z hodiny pilatesu v Los Angeles.
debata

Tridsaťjedenročná herečka sa aj nedávno objavila v uliciach Los Angeles, keď odchádzala z hodinu pilatesu. Oblečená v športových legínsach a mikine, vyzbrojená ochranným rúškom a ľadovou kávou opúšťala priestory pilatesového centra. Čo však zaujalo ešte viac, bol jej bezchybný vzhľad.

Napriek tomu, že Gonzalesovú veľmi často vídať práve v športových modeloch, jej pleť a vlasy vyzerajú takmer vždy tak, že by sa mohla postaviť rovno na červený koberec. Aj toto bol rovnaký prípad. Mexická rodáčka si zjavne potrpí na starostlivo upravené vlasy a decentné líčenie, ktoré nechá vyniknúť jej príťažlivé črty, akými sú mandľové oči či plné pery.

613558494 Čítajte viac Rumunka Ghenea v Portofine: Jej dokonalé krivky berú dych, po boku nový muž

Fyzické prednosti zatiaľ naplno predvádzala aj v posledných projektoch – či už je reč o hite I care a lot z produkcie Netflixu alebo snímke Godzilla verzus Kong. Pri najnovšom projekte sa však diváci budú musieť zmieriť s tým, že si krásu Eizy Gonzalesovej neužijú. Náhradou im však môže byť jej hlas.

Brunetka prepožičala svoj hlas Milagros z animovanej snímky Spirit Untamed – matke hlavnej hrdinky Lucky – a dokonca si vo filme aj zaspieva. „Je to jedna z najdôležitejších skladieb celého filmu. Je to forma uspávanky, ktorá spája Milagros s jej dcérou Lucky v rámci celého filmu a ktorá zároveň veľmi silno rezonuje aj s mojou vlastnou kultúrou,“ prezradila Mexičanka pre portál Billboard.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #pilates #pôvab #Eiza Gonzalez

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...