Nahá v klipe, ledva oblečená všade inde: Toto 10 najsexi momentov jubilantky Emily

Odvaha jej nikdy nechýbala. Konieckoncov, jej kariéru odštartovala necenzúrovaná verzia klipu, v ktorom bola takmer nahá. Očarujúca Emily Ratajkowski si na zmyselnosti a sexepíle postavila kariéru, jedno jej však treba uznať - pôsobia pri nej absolútne prirodzene.

08.06.2021 00:00 , aktualizované: 06:39
emilz2017a Foto:
Modelka Emily Ratajkowski v parížskych uliciach v roku 2017.
debata

Kým pri mnohých ženách zo šoubiznisu sa zdá, že ich do sexy polohy tlačí manažér alebo vydavateľská hudobná spoločnosť či filmoví producenti, rodáčka z Londýna sa svojím pozitívnym vzťahom k vlastnému telu a sexualite prezentovala už dávno predtým, ako bola naozaj slávna.

Emily Ratajkowski sa narodila 7. júna 1991 v Londýne americkým rodičom, detstvo však strávila v San Diegu. Ako 21-ročná sa objavila pred objektívom v eroticky ladenom magazíne Treats!, čo jej prihralo rolu v klipe Blurred Lines od Robina Thickeho v roku 2013. Megahit tohoročného leta síce čelil neskôr súdnym sporom pre použitie hudobných motívov od Marvina Gaya a povesť interpretov utrpela, v prípade Ratajkowski však odštartovala medzinárodná kariéra a jej popularita vystrelila hore raketovým spôsobom.

Modelka, dizajnérka a herečka Emily Ratajkowski...
Modelka, dizajnérka a herečka Emily Ratajkowski...
+7Modelka, dizajnérka a herečka Emily Ratajkowski...

Ako modelka sa predstavila na prehliadkach niekoľkých renomovaných mien (Dolce & Gabbana, Miu Miu, Marc Jacobs), k modelingu však pridala aj herectvo – svoju detskú ambíciu a sen. Po menšej úlohe vo filme Stratené dievča od Davida Finchera nasledovali napríklad roly v komédiách Entourage, Som sexy či Sme vaši priatelia.

Ratajkowski sa však musela zmieriť s tým, že ju vyberali do rol sexy krások a veľa priestoru na nejaké herecké umenie nezostalo. Aj v tomto prípade je však jasné, že dnes čerstvá tridsiatnička využila svoj „fyzický“ potenciál, ako sa dalo. Ďalšou aktivitou, v ktorej jej pomohol, bol aj dizajn plaviek pod vlastnou značkou Inamorata. Modely často prezentuje sama na seba na sociálnej sieti, jej Instagram sleduje viac ako 27 miliónov užívateľov.

607009904 Čítajte viac 6 týždňov po pôrode s touto figúrou? Instagramová kráska vyzerá, že ani nerodila

Postupom času sa stala veľmi hlasnou podporovateľkou žien, pričom často sa zapája do diskusie o sexualizácii žien, ale aj o tom, že žena má právo byť sexy, pokiaľ sa pre to rozhodne sama. Tento rok sa Emily stala prvýkrát mamou, keď porodila svojmu manželovi Sebastianovi Bearovi McLardovi syna Apolla. Rodinná dvojica žila striedavo v New Yorku a Los Angeles, po príchode dieťaťa sa momentálne rozhodli na čas zotrvať práve v slnečnom LA.

Necenzurovaná verzia klipu Blurred Lines je dostupná len na YouTube.com pre užívateľov starších ako 18 rokov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #modeling #sexepíl #Emily Ratajkowski #jubileá hviezd

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...