Ak sú v hre bikiny, vždy hovorím áno! Zamilovaná Berry sa nevie pláže nabažiť

Dovolenková a plážová sezóna sa začína, ale pre herečku Halle Berry, zdá sa, ani neskončila. Veď na pláži a v bikinách ju vídať so železnou pravidelnosťou.

09.06.2021 00:00
debata (1)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Halle Berry (@halleberry)

O tom, že sama zbožňuje prímorské podnebie a možnosť vyhrievať sa na slniečku či hodiť do mora, však svedčí aj fakt, že veľmi často zverejňuje momentky z takýchto dní. Naposledy pribudol na jej Instagrame záber z piesočnatej pláže, na ktorom vidieť Berryovú v dvojdielnych bikinách hľadiac do diaľav.

„Ak si to žiada bikiny, moja odpoveď je vždy áno, prosím,“ napísala s humorom 54-ročná držiteľka Oscara k fotografii. Ani nemusíme pripomenúť, že matka dvoch detí, ktorá tento rok oslávi poljubileum, je v ukážkovej forme. Platí však, že posledné roky sa možno ešte viac ako herectvu venuje vlastnému športovému programu a tvrdý tréning je u nej na dennom poriadku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Halle Berry (@halleberry)

Berry je pritom už niekoľko mesiacov šťastne zadaná a veľký „spoločenský“ debut so svojím partnerom Van Huntom absolvovala na tohtoročnom vyhlásení Oscarov. Dvojici však zjavne viac než nablýskané spoločenské udalosti vyhovuje uvoľnená domácka (a plážová) atmosféra. Dôkazom môže byť aj romantický záber spoločného bozku, ktorým sa Halle Berry pochválila ešte v polovici mája.

Mnohí jej sledovatelia okomentovali fotografiu s humorom. Herečka má na nej totiž na očiach slnečné okuliare s rámami v tvare srdca. Niet pochýb, že práve cez „zamilované“ okuliare hľadí momentálne na svet. Ako tvrdia priatelia z jej okolia, so skladateľom a spevákom Van Huntom sú absolútne spriaznenými dušami. „Je to veľká láska. Halle je naozaj nadšená,“ citovali americké médiá nemenovaný zdroj.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #pláž #bikiny #Halle Berry #Van Hunt

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...