Šéf Twitteru ako Robinson na pláži: Po jeho boku? Namiesto Piatka táto sexy kráska

Jeho súkromie síce nie je hlavnou témou dňa v amerických médiách, ale keď je o čom, tak aj bulvárnejšie portály prejavia záujem. Šéf Twitteru Jack Dorsey im dal na to príležitosť vďaka krásnej partnerke.

10.06.2021 00:00
dorsey Foto:
Šéf spoločnosti Twitter Jack Dorsey na zábere z roku 2019.
debata

Štyridsaťštyriročný CEO jednej z najväčších sociálnych platforiem sa objavil pred pár dňami na pláži v Miami a okrem toho, že zaujal všadeprítomných paparazzov aj sám (Dorsey výrazne zmenil imidž – oholil si husté vlasy a nechal narásť dlhú bradu), ešte väčším magnetom bola jeho dámska spoločnosť. Dorseymu robila garde modelka Flora Carter, kráska afroamerického pôvodu, ktorá sa živí ako modelka v katalógoch s plážovými odevmi, bikinami či plavkami.

Dorsey síce netrávil čas len v spoločnosti pôvabnej Flory, ktorá je od neho mladšia o rovných 22 rokov, na výlete v Miami sa zúčastnila väčšia skupinka kamarátov. Práve dlhonohá kráska s ukážkovými krivkami však bola po jeho boku najčastejšie. Dvojica sa tiež oddelila od skupiny a urobila si spoločnú prechádzku po pláži.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @flora_carter

Dorsey, ani Carterová nekomentovali dotazy médií, či je medzi nimi niečo viac ako kamarátsky vzťah, ani sa nevyjadrili k tomu, ako sa zoznámili. Rodáčka z Londýna, ktorá už dlhé roky žije v Los Angeles, doposiaľ nenaznačila nič o svojom súkromí ani na Instagrame, ktorý je posledné mesiace vlastne najčastejším kanálom na zdieľanie súkromia a dôležitých životných udalostí v ňom.

Zdroje z okolia šéfa platformy Twitter však hovoria o tom, že Dorsey našiel v zanietenej aktivistke za zdravú sebalásku a sebaúctu spriaznenú dušu a majú k sebe čoraz bližšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #bikiny #kráska #Jack Dorsey #Flora Carter

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...