V bikinách aj šatách s poriadnym rozparkom: Emma Drobná je viac a viac sexy!

Keď sa kedysi postavila pred divákov v šou Superstar, pôsobila chvíľami ako šedá myška. Speváčka Emma Drobná si však veľmi rýchlo vydobyla postavenie v hudobnom svete a tiež ako vzor krásy a štýlu.

11.06.2021 11:57
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Drobná (@emmadrobna)

K dvom uvedeným by sme však bez váhania mohli pridať aj sexepíl. Víťazka jedného z ročníkov česko-slovenskej Superstar sa zmenila zo začínajúcej speváčky so študentským imidžom na mladú zvodnú dámu.

Potvrdila to aj nedávno na svojom Instagrame, kde zverejnila nový záber v čiernych letných šatách s poriadne vysokým rozparkom. „Nemôžem sa dočkať Nobu a Nobu sa nemôže dočkať, kým tam prídem,“ napísala v angličtine Drobná k záberu, na ktorom pózuje s odhalenými nohami preloženými jednu cez druhú a za ňou sa črtá vodná hladina aj budova vyhlásenej reštaurácie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Drobná (@emmadrobna)

O pár dní neskôr sa potom na Drobnej profile, ktorý sleduje viac ako 200-tisíc Slovákov a Čechov, objavil ďalší záber. Tentoraz priamo z vodných radovánok, ktoré Drobná strávila na Ibize. Dvadsaťsedemročná umelkyňa sa na ňom objavuje v dvojdielnych bikinách a na fotografii predvádza svoje štíhle súmerné krivky.

Drobná je už viac ako rok partnerkou bývalého futbalistu Filipa Šeba a zdá sa, že láska tejto sprvu neočakávanej celebritnej dvojice je stále intenzívna. Prvýkrát o ich vzťahu napísali médiá v decembri 2019, čo následne dvojica aj oficiálne potvrdila spoločnými fotografiami. Samozrejme, aj dovolenkovú prímorskú atmosféru si párik užíva spoločne a Šebo vyzerá šťastnejšie než kedykoľvek predtým.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Ibiza #vzhľad #sexy #Emma Drobná

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...