Hotová mágia Saint Tropez! Na pláži sa predvádza Sylvie Meis, vyzerá božsky

Vždy patrila medzi dámy, ktoré lákali pohľady svojho okolia. Ako modelka a moderátorka mala na to predpoklady svojho celebritného statusu, ale aj vzhľadu. A nič sa nemení ani po dvoch dekádach v biznise.

13.06.2021 00:00
615147088 Foto:
Moderátorka, dizajnérka aj modelka Sylvie Meis si užíva atmosféru Saint Tropez.
debata

Holandská rodáčka Sylvie Meis, ktorú kedysi svet poznal ako manželku známeho futbalistu Rafaela van der Vaarta, si aktuálne užíva chvíle voľna na plážach francúzskeho Saint Tropez. Práve tam ju zachytili aj objektívy paparazzov.

Meis oslávila síce v apríli 43. narodeniny, ale v naozaj miniatúrnych bikinách, ktoré si na seba obliekla, ukázala, že vek v jej prípade naozaj nehrá rolu. Udržiavané krivky, štíhly driek, pevné stehná aj ramená – plavovláska skrátka bola magnetom pláže.

Podľa viacerých zdrojov z okolia Meisovej však dôležitú rolu zohráva aj jej spokojnosť v súkromnom živote. Ten sa po rozvode so spomenutým futbalovým šampiónom na istý čas ocitol na rázcestí, no potom sa blondínka zoznámila s nemeckým umelcom, sochárom a výtvarníkom Niclasom Costellom. Bola to vraj láska na prvý pohľad a po čase randenia nasledovala svadba.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sylvie Meis (@sylviemeis)

Dvojica ju stihla absolvovať minulý rok v čase medzi prvou a druhou vlnou pandémie covidu-19, keď sa na čas uvoľnili protipandemické opatrenia. Meisovej veľkolepý svadobný model a zábery z jej (už druhého) dňa D obleteli Európu a príťažlivá Holanďanka bola pár dní hviezdou na stránkach európskych médií. Čo je však omnoho dôležitejšie, s Costellom sú vraj neustále do seba zamilovaní až po uši.

Nemecký umelec nechýbal po boku pôvabnej plavovlásky ani na Francúzskej riviére. Zaujímavé však je, že moderátorka a tvár mnohých kampaní ho vôbec nefotografuje. Údajne si to Costello nepraje. Aj zábery zo svadby, ktoré zdieľala Sylvie Meis na Instagrame, zachytávajú jej manžela vždy len odzadu alebo so zakrytou tvárou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #manžel #Saint Tropez #Sylvie Meis

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...