Oslávila 30 a šup na premiéru v priehľadných šatách! Ale čakali by ste niečo iné?

Len pár dní po oslave svojich okrúhlych narodenín sa príťažlivá modelka a herečka Emily Ratajkowski ukázala v spoločnosti. Na festivale Tribeca nesklamala, zvolila opäť sexy vzhľad.

14.06.2021 10:06
2021 Tribeca Festival - "Storytellers: Emily... Foto: ,
Modelka a herečka Emily Ratajkowski na premiére v rámci filmového festivalu Tribeca v New Yorku.
debata

Tridsaťročná brunetka, ktorej slávu odštartovalo predvádzanie sa hore bez v klipe k hitu Blurred Lines, si obliekla čierne minišaty značky Nensi Dojaka. Kratučká dĺžka nebola jediným odvážnym detailom, takmer celé brucho bolo odhalené pod transparentnou čiernou látkou a prsia zahaľovali pruhy látky v bandážovej podobe.

Ratajkowski je pravidelne objektom záujmu práve pre svoj vzhľad a mnoho médií poukázalo na to, že aj v prípade piatkovej premiéry vyzerala skrátka zvodne a sexy. Pritom len pred troma mesiacmi (8. marca 2021) priviedla modelka na svet svoje prvé dieťa, syna Sylvestra, takže ďalšie nadšené reakcie sprevádzali aj fakt, že Emily je štíhla ako prútik – akoby ani nerodila.

Zaujímavosťou v jej prípade však je, že kým iné hviezdy a celebrity sa hneď po pôrode vrhnú na cvičenie a pravidelne túto aktivitu aj dokumentujú, v prípade rodáčky z Londýna sa na prvý pohľad zdá akoby sa cvičeniu vyhýbala.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emily Ratajkowski (@emrata)

Hoci existujú tisíce fotografií, na ktorých predvádza svoje dokonalé telo v bikinách a niekedy aj bez nich, nájsť záber, kde odchádza z posilňovne či hodiny jogy alebo pilatesu by vám trvalo poriadne dlho. Čo je tajomstvom tejto dámy, však môžeme len hádať. Možno sa skrátka rozhodla, že tvrdú drinu, ktorá sa za jej figúrou skrýva, ukazovať svetu nebude.

Iba pred pár dňami, v deň oslavy svojej 30-ky, sa však opäť ukázala v bikinách a so synčekom v náručí. Kráska spoločne s manželom a synčekom odleteli na ostrov Turks & Caicos, kde oslávili jej okrúhle narodeniny. Pri ich príležitosti si môžete pozrieť aj galériu najsexy outfitov Emily Ratajkowski.

Modelka, dizajnérka a herečka Emily Ratajkowski...
Modelka, dizajnérka a herečka Emily Ratajkowski...
+7Modelka, dizajnérka a herečka Emily Ratajkowski...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #narodeniny #Emily Ratajkowski #Tribeca #sexy krivky

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....