Šmyk a z dresu bola polovica: Heidi Klum fandila Nemcom, prsia vykúkali von!

Na to, že sa Heidi Klum - nemecká rodáčka, matka štyroch detí a dáma, ktorá nedávno oslávila 48 rokov - odhaľuje, sme si už zvykli. Ale ruku na srdce, stále je príjemné sa na to pozrieť.

17.06.2021 12:30
debata (3)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

To si musí dobre uvedomovať aj slávna blondínka, ktorá sa kedysi radila medzi kľúčové tváre značky Victoria's Secret a urobila modelingovú kariéru vďaka svojim bezchybným krivkám. Aj keď sa nedávno Klum rozhodla podporiť nemeckých futbalistov ako nadšená fanúšička v rámci prebiehajúcich majstrovstiev, urobila to „po svojom“ – rozumejte, odhalene.

Štyridsaťosemročná modelka, moderátorka a producentka na Instagrame zverejnila záber v drese, z ktorého poriadne veľký kus látky odstrihla. Športový kúsok sa tak premenil vlastne na „crop top“ a Heidi z neho nechala vykukovať obliny udržiavaného a stále pevného poprsia. Zvyšok outfitu doplnili už len bikinové nohavičky na šnúrky uviazané okolo bedier.

„Veľa šťastia, Nemecko,“ napísala stručne celebritná fanúšička a zožala nadšené reakcie aj množstvo „lajkov“. Heidi Klum pritom sledovala futbal s výrazným časovým posunum. Momentálne sa opäť nachádza v Los Angeles, kde žije väčšiu časť roka a kde momentálne vznikajú nové epizódy talentovej šou America's Got Talent – v poradí už 16. série.

V nej má Klum opäť rolu porotkyne a po boku Sofie Vergary a producentov Howieho Mandelu a Simona Cowella sa znovu pustí do hľadania najväčších talentov Ameriky. Nemecká hviezda bola o šou porozprávať aj u moderátorky Ellen DeGeneresovej, kde si na ňu pripravili poriadne drsnú súťaž – ako v nej dopadla uvidíte vo videu nižšie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #Nemecko #Heidi Klum #fanúšička

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...