Bujné krivky (skoro) ušli z bikín! Talianska celebritka si bez manžela užíva Grécko

Minulý rok sa v krátkom období uvoľnenia opatrení stihla zosobášiť so známym dídžejom, teraz sa po druhej vlne pandémie vybrala za slnkom. Podľa obrázkov sa zdá, že bez neho.

18.06.2021 00:00
616038603 Foto:
Manželka známeho holandského dídžeja Elettra Lamborghini na Mykonose predvádzala zvodné krivky.
debata (3)

Reč je o Elettre Lamborghini, modelke a speváčke, ktorú najprv preslávilo účinkovanie v reality-šou a bujné krivky, aby sa z nej následne stala vyhľadávaná a rešpektovaná televízna osobnosť. Čo, na druhej strane, v Taliansku nie je také ťažké…

Rodáčku z Bologne pred pár dňami objektívy zachytili na pláži slávneho Mykonosu, gréckeho ostrova, ktorý najčastejšie vyhľadáva smotánka, boháči a celebrity. Kyprá brunetka prekvapila asi najviac tým, že po jej boku chýbal manžel Afrojack, slávny dídžej. Namiesto neho jej robila spoločnosť kamarátka z brandže – modelka Ludovica Pagani.

Dvojica dám oblečená len v sporých bikinách si spoločne užívala teplé počasie, vodu, ale aj pózovanie pred objektívom – s vysokou pravdepodobnosťou určené na sociálne siete. Dvadsaťsedemročná Elettra využila v tomto prípade všetko, čo jej príroda nadelila a v bielych dvojdielnych plavkách predvádzala bujné proporcie pred objektívom kamošky, ale vlastne aj paparazzov striehnucich v diaľke.

Elettra Lamborghini a holandský dídžej Nick Van... Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
560185875 Elettra Lamborghini a holandský dídžej Nick Van de Wall známejší ako Afrojack sa zosobášili vo Villa Balbiano pri jazere Como.

O tom, či sa v relatívne krátkom manželstve talianskej celebritky a holandského dídžeja koná nejaká kríza (a preto ich nebolo spolu vidieť na Mykonose) sa síce začalo šuškať. Žiadne konkrétne správy však zatiaľ neprichádzajú. Je celkom možné, že sa bývalá porotkyňa šou The Voice rozhodla užiť si dámsku jazdu, zatiaľ čo Afrojack sa vracia do práce – uvoľnenie protipandemických opatrení totiž opäť prináša so sebou aj nové príležitosti na podujatia s publikom.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Mykonos #Afrojack #Elettra Lamborghini

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...