Madonna v 62 rokoch (takmer) hore bez! Milujte sami seba, odkázala LBGTQ smotánke

Speváčka Madonna je dlhé roky idolom a veľkou podporovateľkou LGBTQ komunity. Keď sa v úvode víkendu objavili minulý týždeň na jednej z párty pri príležitosti štartu akcií v rámci newyorského Pride, vyvolala hotový ošiaľ. A klasicky provokovala.

28.06.2021 14:54
618011382 Foto:
Speváčka Madonna prichádza na vystúpenie do hotela Standard v New Yorku.
debata

Hudobná ikona sa objavila neskoro v noci v priestoroch baru Boom Boom Room vychýreného hotela The Standard, kde sa konal divoký žúr, pričom zaspievala dva songy – hit Hung Up a skladbu I don't search what I find. Prítomný dav bol vo vytŕžení.

"Neosláviť Pride bez ľudí by pre mňa bola tragédia … neberte nič ako samozrejmosť, pretože nikdy neviete, čo nás všetkých čaká za rohom. Naučte sa mať radi sami seba,“ odkázala Madonna davu podľa portálu magazínu Variety.

Slávna speváčka počas svojho krátkeho vystúpenia vyšla na vyvýšený bar a predviedla sa v poriadne provokatívnom outfite. Napriek veku 62 rokov mala na sebe len kratučké šortky, sieťované pančuchy a prsia jej bolo jasne vidieť pod priehľadnou podprsenkou stlačenou korzetovým topom. Na Instagrame sa neskôr objavili zábery, na ktorých už má pod sieťovaným tričkom inej farby čiernu podprsenku.

Kráľovnú popu v nočnom klube sprevádzal aj mladý priateľ – tanečník Ahlamalik Williams, no speváčka zverejnila na svojom profile na Instagrame aj záber dcéry Lourdes, najstaršej ratolesti, ktorú priviedla na svet v roku 1996. Tá sa zjavne zabávala v nočnom klube po boku slávnej mamy.

Okrem Madonny sa v nočnom klube objavilo množstvo známych osobností, medzi nimi aj zástupcov LGBTQ komunity, napríklad moderátor a reportér Anderson Cooper, herec Zachary Quinto, moderátor Andy Cohen či spevák Adam Lambert.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Just Jared (@justjared)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #New York #pride #Madonna #šou #vystúpenie #LGBTI+

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....