Potvrdil, že je gay, teraz televízny ženích ukazuje nový imidž! To sú odvážne zábery

Ako hrdina televíznej reality-šou, v ktorej hľadal ženu svojho života, pôsobil elegantne, romanticky, takmer ako zo starej školy.

04.07.2021 10:30
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Colton Underwood (@coltonunderwood)

Colton Underwood však po nedávnom priznaní o svojej homosexuálnej orientácii mení aj svoj imidž.

Súčasťou „novej“ podoby 29-ročného bývalého hráča NFL sú aj zábery, ktorými sa najnovšie pochválil na vlastnom Instagrame. Séria čiernobielych fotografií zachytáva urasteného muža hore bez, ba dokonca aj celkom nahého. Underwood predvádza svoje vypracované svaly, zarastenú hruď aj charizmatický pohľad.

„Trošku iný, trošku lepší, trošku múdrejší,“ napísal Underwood k fotografiám, ktoré by sa mali aj v bližšie nešpecifikovanom magazíne. O zábery sa postaral fotograf Damon Baker, styling mal na starosti Nicola Formichetti, ktorého preslávila napríklad spolupráca so speváčkou Lady Gaga.

Underwooda už čoskoro uvidia diváci Netflixu v dokumentárnej sérii, ktorá bude mapovať jeho život po potvrdení homosexuálnej orientácie. Netflix sa pri výrobe dohodol aj s olympionikom Gusom Kensworthym, ďalším známym americkým homosexuálom, ktorý Underwooda v sérii sprevádza a rozoberá s ním jeho najdôležitejšie životné okamihy, prípadne ho zasväcuje do života LGBTQ komunity.

debata chyba
Viac na túto tému: #fotografia #sexy #Colton Underwood

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....