Čo urobí žena v hotelovej kúpeľni? Ak je to Pořízková, vyzlečie sa donaha a... cvak!

Titulná strana československého Vogue, na ktorej pózuje v priehľadnom body, priniesla topmodelke Paulíne Pořízkovej poriadnu medializáciu. Faktom však je, že 56-ročná rodáčka z niekdajšieho Československa má k nahote pozitívny vzťah dlhé roky.

08.07.2021 00:00
debata (3)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

Dôkazom je aj najnovší príspevok na jej konte na Instagrame, ktorý ju zachytáva celkom nahú v hotelovej kúpeľni v Ríme, kde sa momentálne nachádza. Pořízková nastavila objektív tak, aby všetky intímne detaily zostali skryté, stále však ukazuje viac ako dosť – okrem iného napríklad pevné a vytrénované pozadie.

„Po práci som si dopriala oddychový kúpeľ, bola som znudená a to viedlo k tejto oslave narcizmu, nahej selfie. Čo iné by som tu mohla spraviť. Teda, myslím, okrem pozerania talianskej televízie alebo čítania nejakej dobrej knihy,“ napísala Pořízková k obrázku z luxusnej hotelovej kúpeľne. „Ale každopádne ma to vedie k myšlienkam, čo by asi urobil muž so zrkadlom a fotoaparátom a množstvom voľného času v takejto chvíli. Muž verzus žena,“ dodala ešte s úsmevom slávna Češka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

Pod obrázkom sa, samozrejme, objavilo množstvo nadšených reakcií a príspevkov. Paulína Pořízková však upozorňuje viac na tie, ktoré sú plné kritiky, opovrhovania alebo nenávistných prejavov či vulgarizmov. Modelka už dlhšie poukazuje na to, ako je nastavená spoločnosť voči starším ženám a na problém „ageizmu“.

Pred pár mesiacmi Pořízková potvrdila, že od smrti svojho odlúčeného manžela Rica Ocaseka bola dlhý čas sama, no teraz je zadaná. Jej partnerom je známy hollywoodsky scenárista a režisér Aaron Sorkin. Dvojica sa spoločne objavila aj na vyhlásení tohtoročných Oscarov.

Pavlína Pořízková Čítajte viac Keď s novým mužom, tak na Oscaroch! Hesla sa chytili Pořízková aj Berry, tu sú ich partneri

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #Instagram #Paulína Pořízková #selfie

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...