Demi Moore šla do bikín, v 58 rokoch má skvelú formu. A jej dcéra? Ešte lepšiu!

Jedna prekročila tridsiatku, druhej ťahá na šesťdesiat. Dobrú genetiku však majú v krvi obe, konieckoncov, spája ich pokrvné puto. Herečka Demi Moore a jej dcéra Rumer Willis si užívali Grécko.

16.07.2021 00:00
621541108 Foto:
Herečka Demi Moore na Mykonose (vpravo) v spoločnosti dcéry Rumer Willisovej.
debata (2)

Na pláži vyhláseného Mykonosu zachytili objektívy rodinné duo, pričom obe dámy sa predviedli v tradičnom plážovom oblečení – dvojdielnych bikinách. Päťdesiatosemročná Moore zvolila dvojdielny model slivkovej farby, jej 32-ročná dcéra Rumer si vzala na sebe výrazné žlté bikiny so šnúrkami, ktoré odhaľovali jej pozadie aj figúru celkovo.

Reportéri ich zachytili v živej diskusii s ďalšou skupinkou, v jednom momente sa Rumer priamo na pláži roztancovala. Prinútila ju k tomu asi hudba v plážovom bare, ktorý je súčasťou súkromného plážového klubu, kde dámy dovolenkovali. V minulosti pritom Rumer zaujala svojím pohybovým talentom, keď sa objavila v televíznej šou Dancing with the stars. Napokon ju aj vyhrala.

586494692 Čítajte viac Čo sa jej to stalo s tvárou? Demi Moore na módnej šou šokovala, nová plastika?

Obe dámy sa môžu pochváliť skvelou fyzickou formou – samozrejme, boli ťahákom pre paparazzov aj vďaka svojmu celebritnému statusu. Na Mooerovej aj na Willisovej však bolo vidieť, že sa snažia udržiavať vo forme a príroda im tiež priala.

Herečka Demi Moore naposledy zaujala pred pár mesiacmi, keď sa objavila na prehliadke talianskej značky Fendi a jej kolekcie haute couture. Ako najstaršia modelka vtedy šou otvárala, no mnohí zostali prekvapení, ako sa zmenila jej podoba. Objavili sa dohady, že to hviezda prehnala s estetickými zákrokmi v tvári, no zdá sa, že šlo najmä o líčenie.

Video

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #Demi Moore #Rumer Willis #Mykonos #sexy

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...