Ostych? Také nepoznám... Kráska Harlow s vitiligom v bikinách pred objektívy!

Aj vďaka atypickému zjavu sa z krásky Winnie Harlowovej stala pred pár rokmi vyhľadávaná modelka. Populárny status si udržiava, v stredu bola hlavnou hviezdou párty v Hollywoode. A poriadne sexy hviezdou.

16.07.2021 00:00
621635662 Foto:
Topmodelka Winnie Harlow na párty značky PrettyLittleThing v Hollywoode, v rámci ktorej uviedli aj modelkinu vlastnú líniu plaviek.
debata (1)

Dvadsaťšesťročná rodáčka z Kanady sa objavila na párty značky PrettyLittleThing, ktorá je známa najmä produkciou plážovýh kúskov a sexy odevov pre mladšiu generáciu. Samotná Harlow pred pár týždňami uviedla na trh aj vlastnú kolekciu, ktorá vznikla pod krídlami PLT. Asi teda nikoho neprekvapilo, keď sa do podniku La Mesa Lounge v Hollywoode vybrala modelka oblečená v jednej z „vlastných“ kreácií.

Pred objektívy zamierila Winnie v legínsach so vzorom a v bikinovej podprsenke. S kučeravou hrivou a úsmevom na perách pózovala ostošesť a užívala si chvíle pozornosti zo strany médií.

Kráska, ktorej sfarbenie pokožky spôsobuje vrodené vitiligo (porucha pigmentácie), nezostala počas večera v celebritnej spoločnosti sama. Medzi prominentnými hosťami akcie sa objavila napríklad speváčka Doja Cat alebo herečka Ashley Benson.

Pozornosť na seba strhla aj niekdajšia modelka značky Victoria's Secret – krásna Josephine Skriver, ktorá predviedla príťažlivú fugúru vo vzorovaných minišatách.

Videá Harlowovej a Skriverovej z príchodu na prominentnú párty si môžete pozrieť nižšie.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia
Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #bikiny #párty #sexy #Winnie Harlow

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...