Penelope Cruz v plavkách na Sardínii: Má 47 a fakt pôvabnú figúru, čo poviete?

Spojiť príjemné s užitočným? A prečo nie? Španielska herecká rodinka Penelope Cruz a Javier Bardem sa spoločne objavili na Sardínii. Popri práci aj oddychovali.

17.07.2021 01:25
621710990 Foto:
Herečka Penelope Cruz na pláži na Sardínii dovolenkovala s rodinou.
debata (4)

Dvojica držiteľov Oscara pobýva na talianskom ostrove už dlhší čas. Dôvodom je nakrúcanie filmu Malá morská panna, v ktorom si Javier Bardem zahrá podmorského kráľa Tritona. Aj popri práci si však treba nájsť čas na oddych a to herecká dvojica urobila. Sprevádzali ich aj obe ratolesti – dcéra Luna a syn Leonardo.

Na pláži zachytili celú rodinku paparazzovia, ktorí „hliadkovali“ z člna pri pobreží. Zaujala najmä pôvabná Penelope, ktorá v jednodielnych čiernych plavkách predviedla ukážkovú figúru. Štyridsaťsedemročná oscarová diva bola síce fotografovaná z väčšej vzdialenosti, takže detailnejší pohľad chýba. Na fotografiách z pláže však pôsobí priam ako dvadsiatnička.

shutterstock 163922705 Čítajte viac Čo urobí žena v hotelovej kúpeľni? Ak je to Pořízková, vyzlečie sa donaha a... cvak!

Ďalšie zábery tiež naznačujú, že herečka z hitov Volver či Vicky Cristina Barcelona si nadovšetko užíva rolu mamy a manželky. S oboma deťmi sa zabávala na pláži, často ich objímala a nežný bozk dostal aj starostlivý otecko Bardem, ktorý sa so synom Leom potápal.

Španielsku celebritnú rodinku doplnil aj režisér Rob Marshall, ktorý zasadol na režisérsku stoličku v prípade spomenutej Malej morskej panny. Film by mal prísť do kín budúci rok, pričom hlavnú rolu získala herečka Halle Bailey. Princa stvárni Jonah Hauer-King. Do role čarodejnice Uršuly obsadili tvorcovia komičku Melissu McCarthyovú.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Penelope Cruz #Javier Bardem #Sardínia

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...