Vlastne by to už mohla byť nuda, ale... Pořízková v bikinách je skrátka radosť pre oči

Je to len pár dní, čo na internete riešila verejnosť nahý záber českej modelky Pavlíny Pořízkovej. Tá si však ani poriadne neoddýchla a už sa predvádza znovu. Tentoraz v bikinách a s formou, ktorá stále vyráža dych.

19.07.2021 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

Päťdesiatšesťročná kráska, ktorá sa pred pár dňami objavila ako vôbec vekovo (aj kariérne) najstaršia modelka na prehliadke kolekcie haute couture značky Fendi, zverejnila na Instagrame zábery v bikinách. Je až neuveriteľné, ako ukážkovo Pavlína vyzerá. Jej figúra by pokojne mohla patriť mladučkej modelke. V dvojdielnych bikinách na šnúrky zapózovala pri bazéne luxusnej vily v oblasti Hermosa Hills, kam zjavne odletela priamo z Ríma.

„Som neuveriteľne vďačná za možnosť prísť sem a ďakujem za dobrých priateľov, ktorí mi ponúknu pomocnú ruku, keď to potrebujem,“ napísala Pořízková k záberu s radostným úsmevom. Modelka, ktorá kedysi ozdobila stovky titulných strán magazínov a bola tiež hviezdou Sports Illustrated, aj nedávno riešila, že momentálne nemá len šťastné obdobie, ale prežíva aj náročnejšie situácie.

FENDI COUTURE CLOSEUP 04 2 Čítajte viac Žiaden byt bez klímy ani plač: Pořízková sa mohla zahrať na niekoho iného

Nie je jasné, či sú dôsledkom toho, čo sa stalo po smrti jej odlúčeného manžela Rica Ocaseka. Hudobník, s ktorým mala dve deti, síce s Pořízkovou posledné roky už nežil, no keď ochorel, bola to práve ona, kto sa o neho staral. Po Ocasekovej smrti však vyšlo najavo, že Pavlínu vyradil z poslednej vôle. To modelka niesla ťažko a je možné, že aj finančná situácia v jej prípade má svoje úskalia. Detaily všakj pozná len ona sama.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Instagram #Pavlína Pořízková

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...