Matt Damon na premiére po boku tejto krásky! Veď vyzerá ako mladšia kópia jeho manželky

Nedávna premiéra drámy Stillwater prilákala na červený koberec v New Yorku aj jej hlavných predstaviteľov - Matta Damona (50) a Abigail Breslin (25).

31.07.2021 10:30
matt damon Foto: ,
Matt Damon a jeho nevlastná dcéra Alexia Barroso na premiére filmu "Stillwater".
debata

Damov v snímke stvárňuje Američana, otca mladého dievčaťa, ktoré vo Francúzsku zatknú pre vraždu. Snímka mala svetovú premiéru počas nedávneho festivalu v Cannes.

Matt Damon a Abigail Breslin  na premiére filmu...
Modelka Pavlína Pořízková s dvoma synmi na...
+3Herec Christopher Meloni na premiére filmu...

Herecká dvojica sa spoločne usmievala do objektívu – Breslin vo večernej róbe čiernej farby posiatej drobnými kryštálikmi, Damon sa pred objektívmi ukázal v bielom tričku a čiernom saku. Ak vám je tvár Abigail Breslinovej povedomá, potom si ju zrejme pamätáte ešte ako detskú hviezdu snímky Little Miss Sunshine (2006), za ktorú získala nomináciu na Osraca. Ale ako dieťa si zahrala v roku 2002 aj vo filme Znamenia po boku Mela Gibsona.

zväčšiť Matt Damon s jeho nevlastnou dcérou, Alexiiou... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
matt damon Matt Damon s jeho nevlastnou dcérou, Alexiiou Barroso, jeho mamou - Nancy Carlsson-Paige a jej manželom, Dougom Klineom.

Damon sa na premiére ukázal s peknou čiernovláskou, Alexiou Barroso. 22-ročná kráska je jeho nevlastnou dcérou. Je to dcéra jeho manželky, Luciany Barroso, z jej prvého manželstva. A svoju peknú mamu, rodáčku z Argentíny, veru nezaprie.

zväčšiť Matt Damon a jeho manželka Luciana Barroso. Foto: SHUTTERSTOCK
matt damon Matt Damon a jeho manželka Luciana Barroso.

Okrem nej však Damon zobral na premiéru aj svoju mamu, Nancy Carlsson-Paige a jej manžela. Celá rodinka si tak zapózovala pred objektívmi fotografov. Medzi hosťami premiéry bol aj herec Christopher Meloni či česká rodáčka Pavlína Pořízková s oboma synmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Matt Damon

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...