Na večeru či do striptízového klubu? Scherzinger vyrazila do ulíc, veľa toho neskryla

Vždy patrila medzi dámy, ktoré vyvolajú pozornosť, kdekoľvek sa objavia. Výnimkou nebola pre Nicole Scherzingerovú ani víkendová návšteva vychytenej reštaurácie v západnom Hollywoode.

02.08.2021 09:51
624643034 Foto:
Speváčka Nicole Scherzinger si vyrazila na večeru v podniku Catch LA vo West Hollywoode.
debata (1)

Štyridsaťtriročná rodáčka z Havaja, ktorú preslávila líderská pozícia v ženskej formácii Pussycat Dolls, sa vybrala na večeru do obľúbenej reštaurácie Catch LA a rozhodne nepodcenila svoj večerný styling. Voľba odvážneho modelu bola zárukou pozornosti paparazzov, ktorí striehnu okolo vychytenej reštaurácie, ale aj hostí, ktorí sa v nej každý večer usádzajú.

Scherzinger zvolila limetkový top nad pupok, ktorý zvýraznil jej bujné poprsie. K nemu si obliekla sukňu rovnakej farby s výrazným rozparkom. Ten dokonca odhaľoval aj to, čo sa nachádzalo pod šatami. Nicole vyzerala tak trošku ako mix brušnej tanečnice a hviezdy burlesky – mala na sebe trblietavé nohavičky.

Video

Scherzingerovú posledné roky vníma verejnosť aj v rámci jej vzťahu so škótskym hráčom rugby Thomom Evansom. Ten síce počas uplynulého víkendu po jej boku chýbal, ale žiadnu drámu z toho robiť netreba. Dvojica je stále spolu, akurát ich tentoraz rozdelili pracovné povinnosti.

Len pred pár týždňami si však spoločne užívali dovolenku v Taliansku, počas ktorej zásobovali svojich fanúšikov zábermi na sociálnych sieťach. Aj z nich je zjavné, že oboch partnerov spája láska k športu a ukážková fyzická forma.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Nicole Scherzinger

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...