Na toto si fakt trúfla? A prečo nie! Cindy Bruna má úchvatné krivky a odvahy dosť

Pred pár rokmi navštívila Slovensko a dokonca nafotila reklamu pre jedno známe obchodné centrum. Kráska Cindy Bruna, ktorá patrí medzi najpríťažlivejšie ženy sveta, brala dych aj počas uplynulého víkendu.

03.08.2021 00:00
France Cannes 2021 The Restless Red Carpet Foto: ,
Topmodelka Cindy Bruna počas filmového festivalu v Cannes.
debata

Na ostrove Capri sa konala v nedeľu charitatívna galavečera pod záštitou známeho predajného portálu Luisaviaroma a Bruna nechýbala medzi pozvanými hviezdami. V jej prípade však platilo celkom jasne – odvážnejšiu dámu ste na červenom koberci a pred fotostenou asi nevideli.

Dlhonohá kráska sa objavila na akcii v odhaľujúcom body z dielne stále populárnejšej značky Mônot, ktorý doplnila tmavými čipkovanými pančuchami a pelerínou s klobúkom z archívu Balmain. Výsledný dojem skutočne vyrážal dych. A rovnako aj sebaistota 182 centimetrov vysokej krásky s taliansko-konžskými koreňmi. Bruna bola skrátka úchvatná (pozrite si video nižšie).

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cindy Bruna (@cindybruna)

Pôvabná modelka sa len nedávno objavila aj na filmovom festivale v Cannes, ktorý ovládol pobrežie Francúzskej riviéry pred bezmála troma týždňami. Modelka, ktorá spolupracuje s viacerými kozmetickými aj módnymi značkami ako ambasádorka, sa pred fotografov postavila v ďalšom pomerne originálnom modeli – tentoraz z dielne značky Area.

Bruna zakaždým, keď vyrazí na spoločenskú udalosť, potvrdzuje, že odvaha jej nechýba. V móde a ani v provokovaní. Posledné roky trávila viac času v New Yorku, no leto roka 2021 sa pre ňu nesie práve v znamení pobytu v Európe a účasti na množstve akcií, s ktorými sa cez prázdniny roztrhlo vrece.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #modelka #Capri #sexy #Cindy Bruna

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...