Počítať tehličky na vypracovanom brušku Clooneyho ex? Nech sa páči

Z Los Angeles, kde žije, sa niekdajšia moderátorka Elisabetta Canalis presunula do Európy.

05.08.2021 00:00
Elisabetta Canalis Foto:
Elisabetta Canalis na pláži v Porto Cervov Taliansku.
debata

Pekná Talianka si za svoju dovolenkovú destináciu zvolila rodnú krajinu. Spolu s manželom, chirurgom Brianom Perrim a ich dcérkou Skyler, si vychutnávajú slnko a more v Porto Cervo.

42-ročná Elisabetta je aktívna žena, ktorá miluje šport. Vypovedá o tom aj jej Instagram, kde ju sleduje 2,9 milióna ľudí. A točí sa najmä okolo cvičenia a tréningov peknej štyridsiatničky. Ale nechýbajú ani zábery v bikinách, ktoré dokazujú, že jej tréningový program zaberá.

clooney2017cannes Čítajte viac Vyjadrenie Clooneyovcov na tému tehotenstva krásnej Amal! Takáto je pravda

Na pláži na talianskom pobreží ju zachytili objektívy fotografov, ktoré priniesli zábery jej dokonale vypracovaného bruška – spočítať tehličky nie je problém, také ho má vytrénované.

Pekná hnedovláska sa pri lehátku ukázala v bielych bikinách, ktoré toho naozaj veľa neskryli. Pri pohľade na moderátorku z akejkoľvek strany vidieť, že jej telo je bez chybičky. Kto by hľadal čo i len malú stopu po celulitíde, hľadal by márne. Nič také nemá na zadku či stehnách peknej mamy miesto.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Elisabetta Canalis (@littlecrumb_)

Pekná tmavovláska je už od roku 2014 vydatá za Briana Perriho, ale nálepky „Clooneyho ex“ sa zrejme nikdy nezbaví. So slávnym hercom a režisérom randila 18 mesiacov, než sa v júni 2011 definitívne rozišli. Dôvodom mal byť fakt, že hollywoodsky herec George Clooney sa odmietal ženiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Taliansko #Elisabetta Canalis

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....