Charlize Theron na jachte predviedla udržiavanú figúru aj lásku k adoptívnym dcéram

Po jej boku sa už dlho neobjavil oficiálne žiaden nový partner a tak zábery z Grécka vyvolali otázniky. Dovolenku na prenajatej jachte totiž trávila herečka Charlize Theron v spoločnosti skupinky priateľov a pri jednom z mužov sa zdalo, že má ku nej veľmi blízko.

06.08.2021 12:00
625402535 Foto:
Herečka Charlize Theron na jachte neďaleko pobrežia gréckeho ostrova Paros.
debata (1)

Zábery paparazzov, ktoré vznikli pred pár dňami, však neprinášajú ani totožnosť neznámeho, ani detailnejšie informácie o tom, či naozaj má slávna blondínka opäť blízko k nejakému mužovi, alebo išlo len o obrazový klam.

Jedno však isté je – 45-ročná držiteľka Oscara, ktorá v dvojdielnych čiernych bikinách predviedla ukážkovú formu, si svoju grécku dovolenku užila nadovšetko so svojimi dvoma deťmi – adoptívnymi dcérami Jackson a August.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Charlize Theron (@charlizeafrica)

Na vlastnom Instagrame zverejnila Theron video, na ktorom je zachytená pri skoku z paluby do mora. „Ja a moje dievčatá na celý život,“ napísala stručne k videu, na ktorom skáče spoločne s oboma ratolesťami, držiac sa s nimi za ruky. Hoci Jacksona adoptovala ako chlapca, už pred pár rokmi sa objavili v médiách zábery, ako herečka odprevádza Jacksona v dievčenských šatách do školy. V roku 2019 hviezda informovala, že „vychovávam dve dcéry“.

„Pozrel sa na mňa, keď mal asi tri roky a povedal mi: Nie som chlapec!,“ opísala už dávnejšie herečka svoju motiváciu nechať vlastné dieťa rozhodnúť sa, ako chce vyrásť a čím sa cíti byť viac. „Príbeh mojej dcéry je skutočne jej príbeh a jedného dňa, ak sa tak rozhodne, porozpráva svoj vlastný príbeh. Ako matka som cítila, že je dôležité dať svetu vedieť, že by som ocenila, aby pri nej používali správny rod. Rod, ktorý si vybrala sama,“ komentovala ešte v roku 2019 hviezda.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Grécko #dovolenka #dcéra #bikiny #Charlize Theron

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...