Irina Shayk na Ibize odhalila TOP krivky! A na Instagrame? Šteklivejšie to už nešlo...

Špekulovalo sa o tom, že randí s raperom Kanye Westom, ale ona to vehementne popierala. Počas víkendu zachytili objektívy krásnu Irinu Shaykovú v pánskej spoločnosti na Ibize. Išlo však o jej kamarátov z módnej brandže.

10.08.2021 00:00
626081335 Foto:
Ruská topmodelka Irina Shayk na dovolenke na ostrove Ibiza predvádzala svoje krivky.
debata

Tridsaťpäťročná ruská kráska odletela na španielsky ostrov v spoločnosti dizajnéra Ricarda Tisciho, kreatívneho šéfa značky Burberry, ale tiež skupinky ďalších kamarátov. Fotografom sa podarilo mamu dcéry Ley zachytiť v dvojdielnych bikinách a neprehliadnuteľné bolo, že Shayk je v ukážkovej fyzickej forme. Ruská rodáčka v plavkách predviedla vyšportované telo, pevné brucho aj ramená.

Zdá sa pritom, že od jej rozchodu s hercom a režisérom Bradleym Cooperom, by ju zástupcovia médií najradšej čo najskôr spárovali s nejakým známym mužom. Po šuškandách o romániku s Kanye Westom sa totiž objavili tvrdenia, že po boku Shaykovej sa čoraz častejšie objavuje iný známy zástupca amerického šoubiznisu – herec Jason Sudeikis.

Bývalý partner Olivie Wildeovej, ktorý vraj veľmi trpel po rozchode s dlhoročnou partnerkou, mal zaháňať smútok najprv v náručí modelky a herečky Keeley Hazellovej. Ani to sa však oficiálne nepotvrdilo. Pre Shaykovú však má podľa viacerých zdrojov slabosť a dvojica sa mala stretnúť v Londýne, kde Sudeikis nakrúcal druhú sériu projektu Ted Lasso.

Nech už je to, ako chce, jedno je isté – Irina Shayk je stále zárukou vizuálneho potešenia, keď sa objaví na pláži či na verejnosti vo všeobecnosti. Takže, neriešme chlapov, užite si aspoň jej pekné zábery.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa irinashayk (@irinashayk)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa irinashayk (@irinashayk)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #irina Shayk #bikiny #Ibiza

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...