16 rokov od chvíle, keď nezliezla z plátna v bikinách. Dnes? Alba má stále TOP formu

Svojím fyzickým pôvabom a krásou zaujala svet filmu hneď v začiatkoch kariéry. Aj napriek negatívnej kritike od recenzentov sa jednou z jej slávnych úloh stala tá vo filme Do hlbočiny.

12.08.2021 00:00
626511293 Foto:
Herečka a podnikateľka Jessica Alba na pláži v Mexiku trávila čas šnorchlovaním.
debata (2)

Vo filme z roku 2005, kde sa po jej boku objavil aj zosnulý herec Paul Walker, sa herečka Jessica Alba objavovala na plátne takmer celý čas v bikinách. Ani detektívna zápletka a akčné scény nezastavili mnohých divákov, aby primárne obdivovali rodáčku z Kalifornie.

Dnes má Jessica Alba štyridsať a je tiež trojnásobnou mamou a mimoriadne úspešnou podnikateľkou. Zábery z dovolenky v Mexiku, na ktorú vyrazila s celou rodinou, však hovoria aj čosi ďalšie. Stále je to dáma s ukážkovou formou.

Také maličké deja vu sa odohrávalo vo chvíľach, keď sa Alba objavila na pláži s náčiním na potápanie a šnorchlovanie – áno, tomu sa venovala aj jej hrdinka z filmu Do hlbočiny. Oblečená v potápačských elastických šortkách a bikinovej podprsenke predviedla kráska s mexickou krvou príťažlivú a športom udržiavanú figúru.

Na pláži, samozrejme, nebola sama. Spoločnosť jej robil manžel Cash Warren, s ktorým tvoria jeden z najstabilnejších párov Hollywoodu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #bikiny #Jessica Alba #forma #potápanie

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...