Pohľad zozadu, ktorý ohúri! Viete, ktorej mexickej kráske patrí toto telo?

Koľko už podobných obrázkov sa objavilo na internete a v spoločenských magazínoch. A predsa nimi mexická kráska Eiza Gonzales nedokáže unaviť. Pohľad na ňu vždy poteší.

13.08.2021 00:00
626467190 Foto:
Herečka Eiza Gonzalez nastupuje do svojho automobilu v západnom Hollywoode.
debata (4)

Hviezda filmu I Care a Lot je zanietenou fanúšičkou športu a pravidelného tréningu. A tak ju častejšie ako vo večerných róbach vidieť v športových legínsach, tope nad pupok alebo v elastickej športovej kombinéze. Takto sa paparazzom ukázala aj pred pár dňami v západnom Hollywoode, kde ju zvečnili pri odchode z posilňovne a následného krátkeho obeda v tamojšej reštaurácii.

Eiza mala na sebe žlté legínsy a bielu športovú podprsenku – pohľad na ňu, keď nastupovala do automobilu, musel ohúriť nejedného okoloidúceho, ale aj samotných zástupcov médií. Táto 32-ročná kráska má skutočne ukážkovú figúru a jej tvrdý a pravidelný tréning sa vypláca.

Mexická herečka Eiza Gonzalez odchádza z hodiny... Foto: FB / X17 / Profimedia
614109693 Mexická herečka Eiza Gonzalez odchádza z hodiny pilatesu v Los Angeles.

Málokto však vie, že cvičenie je u Gonzalesovej čiastočne spojené aj s traumou v minulosti. V období dospievania sa totiž nedokázala vyrovnať so smrťou svojho otca a výsledkom boli depresie, ale aj kompulzívneho prejedania sa. Niekoľko rokov vraj trvalo, kým svoj mentálny, ale aj fyzický stav dostala pod kontrolu. Odvtedy je údajne cvičenie jej denným spoločníkom.

Hoci tmavovlásku spájali v minulosti napríklad s hercom Timotheé Chalametom, ich románik trval veľmi kratučko a omnoho dlhší čas bola Eiza single. Teda, aspoň oficiálne single. To však už neplatí, keďže niekoľko týždňov sa hrdinka z pripravovaného akčného filmu Ambulance objavuje v spoločnosti urasteného fešáka – profesionálneho športovca, hráča lakrosu Paula Rabila.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #šport #forma #krivky #Eiza Gonzalez

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....