Niekdajšiu hviezdu z mól pristihli na jachte hore bez: Má 56 a stále slušnú formu!

Kedysi patrila do skupiny topmodeliek, ktorý miloval celý návrhársky svet. Yasmin Le Bonovú obsadzoval so železnou pravidelnosťou Chanel či Dior a už v počiatkoch kariéry očarila aj slávneho muzikanta, ktorého priezvisko nosí dodnes.

16.08.2021 00:00
627136011 Foto:
Niekdajšia topmodelka Yasmin Le Bon na palube jachty neďaleko Portofina.
debata (3)

Áno, Yasmin Le Bon je manželkou speváka skupiny Duran Duran Simona Le Bona a dvojica, ktorá sa vzala v roku 1985, tvorí pár dodnes. Počas uplynulého víkendu jeden z najstabilnejších párikov svetového šoubiznisu zachytili objektívy neďaleko Portofina.

Simon sa spoločne s Yasmin objavili na palube luxusnej jachty, ktorú mali na prímorský výlet prenajatú. Možno si však neuvedomili, že z pobrežia ich sledujú paparazzovia. A tým sa podarili exkluzívne zábery – zachytili dnes 56-ročnú Yasmin bez horného dielu plaviek.

zväčšiť Bývalá topmodelka Yasmin Le Bon a jej manžel,... Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 143372962 Bývalá topmodelka Yasmin Le Bon a jej manžel, spevák Simon Le Bon.

Bývalá topmodelka vyhupla z vĺn a rozhodla sa zmyť zo seba slanú morskú vodu. Nechala si na sebe len spodný diel plaviek Dolce & Gabbana a od pása nahor odhalená skočila pod sprchu priamo na jachte. Všetko zostalo zaznamenané na fotkách aj videu.

Brunetka, ktorá v októbri oslávi už 57. narodeniny, sa udržiava vo forme. Hoci je zaoblenejšia ako v časoch svojej vrcholovej modelingovej kariéry, má na to plné právo. A rozhodne vyzerá stále veľmi príťažlivo.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #hore bez #jachta #Yasmin Le Bon #Portofino

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...